Κουτσελίνη: Τα συγκινητικό μήνυμα ανήμερα των γενεθλίων της: «Σαν σήμερα ο αδελφός μου...»
Showbiz

Κουτσελίνη: Τα συγκινητικό μήνυμα ανήμερα των γενεθλίων της: «Σαν σήμερα ο αδελφός μου...»

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει σήμερα γενέθλια. 

Η παρουσιάστρια με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απίστευτη ιστορία για τον αδελφό και τον πατέρα της, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στη ζωή.

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έμαθε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, παρά το γεγονός ότι η θάλασσα βοήθησε την μητέρα της να την φέρει στη ζωή. Η παρουσιάστρια είχε ίδια μέρα γενέθλια με τον αδελφό της, αλλά με διαφορά 12 χρόνων, ενώ σαν σήμερα, ο πατέρας της έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Καλημέρα πρίγκιπες και νεράιδες μου! Σαν σήμερα γενήθηκα εγώ και ο αδελφός μου Αλέξανδρος με 12 χρόνια διαφορά! Η μαμά Ελένη δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο παιδί και μ´ έταξε στην παναγία! Κάτι γιατροί τουρίστες που ερχόντουσαν στο νησί -Σκόπελο-της είπαν ότι το φάρμακο ήταν τα μπάνια στη θάλασσα! Ν´ απελευθερωθεί το κορμί! Η θάλασσα που φοβάμαι και δεν έμαθα ακόμη να κολυμπώ μ´ έφερε στη ζωή! 21 Απριλίου όμως ανήμερα των γενεθλίων μου, πριν 23 χρόνια, στην άλλη άκρη της γραμμής ο αδελφός μου μ´ ενημέρωνε πως ο μπαμπάς έπεσε από τον όροφο μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ! Μια μέρα χαρμολύπης... για μένα η σημερινη! Κανένας τους δε ζει... Είναι όμως εδώ, δίπλα μου! Τα μπλε μάτια του πατέρα μου η θάλασσα μου, η δική μου θάλασσα! Οι χοροί μας με τον Αλέξανδρο μου, τα δικά μας πατήματα στη ζωή! Κάθε φορά που θα χορέψω ζειμπέκικο το χορεύω για εκείνον! Χόρευε το καλύτερο... Χόρευε όπως ζούσε και στη ζωή! Αναπηδούσε σε γη και ουρανό! Αχ μαμά μας...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved