Δημήτρης Μακαλιάς: «Δε με νοιάζει το φύλο του μωρού, θέλω μόνο να είναι γερό, ένα υγιές παιδί»
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δε με νοιάζει το φύλο του μωρού, θέλω μόνο να είναι γερό, ένα υγιές παιδί»

Σε λίγους μήνες ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

«Το περιμένουμε σε τέσσερις μήνες, η Αντιγόνη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αν όλα πάνε καλά, σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το μωρό. Φοβάμαι λίγο να βλέπω το μέλλον από τόσο νωρίς. Προσπαθώ να είμαι θετικός, έχω πάντα άγχος άλλα, αν όλα πάνε καλά, σε λίγους μήνες θα είμαστε γονείς. Το φύλο του μωρού δεν το έχουμε δει ακόμα, δεν το ξέρουμε», λέει στο περιοδικό Λοιπόν και συνεχίζει:

«Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, δεν με απασχόλησε, ούτε και τώρα. Θέλω μόνο να είναι γερό, ένα υγιές παιδί και τίποτε άλλο. Αυτό είναι το μόνο μου άγχος. Δεν με απασχολεί καθόλου το φύλο».

Πώς του ανακοίνωσε η Αντιγόνη ότι είναι έγκυος;
«Μου το ανακοίνωσε στο σπίτι, όπου με περίμενε. Μου έκανε ένα δώρο και μου το είπε. Δηλαδή, μέσω του δώρου κατάλαβα αμέσως ότι περιμένουμε παιδάκι. Ήταν ένα δώρο που συμβόλιζε την εγκυμοσύνη της»

Πώς αντέδρασε; «Ήταν κάτι που θέλαμε, όποτε δεν με ξάφνιασε. Ήταν μια μοναδική στιγμή να συμβαίνει αυτό που είχες ονειρευτεί και ήθελες πολύ. Φοβερή στιγμή, με συγκίνηση, ζεστασιά και ιδιαίτερα συναισθήματα»

Ποιος ήταν ο πρώτος που μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση;
«Με κοντινούς μας φίλους, που ήταν εκείνη τη στιγμή εκεί, παρέα μας, και ήθελε και η Αντιγόνη να το μοιραστεί μαζί τους. Στην αρχή δεν το λέγαμε, αργήσαμε να το πούμε και στους γονείς μας, μας πήρε λίγο καιρό, είμαστε λίγο φοβητσιάρηδες, χρειαστήκαμε χρόνο για να το επικοινωνήσουμε σε υπόλοιπο κόσμο, το κρατήσαμε στην αρχή για μας.

Έχει μια καλή εγκυμοσύνη, είναι σκληρό καρύδι, της αρέσει να δουλεύει, να κάνει πράγματα, δεν μπορεί να καθίσει και δεν είναι τυχαίο που μέχρι πριν από λίγες ημέρες έπαιζε στο θέατρο. Έτσι, δεν αποκλείω τίποτα, ότι μπορεί να δουλέψει, γιατί με εκπλήσσει γενικότερα», καταλήγει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved