Τόνυ Σφήνος: «Πάω στις εκδηλώσεις όταν φεύγουν οι κάμερες και οι φωτογράφοι»
Showbiz

Τόνυ Σφήνος: «Πάω στις εκδηλώσεις όταν φεύγουν οι κάμερες και οι φωτογράφοι»

Ο Τόνυ Σφήνος σε συνέντευξή του εξήγησε γιατί δεν κάνει κοσμικές εμφανίσεις.

Οκτώ χρόνια δεν σε έχουμε δει να κάνεις δημόσιες εμφανίσεις, δεν δίνεις συνεντεύξεις... Γιατί;

Γιατί πάντα με αντιμετώπιζαν θέλοντας να μάθουν άλλα πράγματα, να εισβάλουν στον ιδιωτικό μου χώρο, στην προσωπική μου ζωή, κάτι που δεν ήθελα. Μου άρεσε γιατί είναι και λίγο μάρκετινγκ, πολιτική να κρατάς ένα χαμηλό προφίλ. Να κρατάς ένα μυστικό και όλοι να διερωτώνται και να ψάχνονται «Τι γίνεται μ' αυτόν;». Αυτό είναι κάτι που μου έκανε καλό. Πλέον έχουν καταλάβει τι εστί Τόνυ και μπορώ να βγαίνω ευθέως και να τους μιλάω.

Είναι πολιτική σου να μην επικοινωνείς τα προσωπικά σου; Ήσουν πάντα έτσι ή λόγω της καλλιτεχνικής σου ιδιότητας το κάνεις;

Το έκανα πάντα. Ακόμα και στην Αμερική, όταν τελείωνε η παράσταση, ήθελα να φεύγω από την πίσω πόρτα και να βρίσκομαι με τους φίλους μου σ' ένα μπαρ να πίνουμε τα ποτά μας.

Δεν σε έχουμε δει να κάνεις καμιά δημόσια εμφάνιση, δεν σε καλεί κανείς, δεν σε θέλουν στην... παρέα τους;

Η αλήθεια είναι ότι δεν με θέλουν. (Γέλια.) Έχω προτάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πάω. Κι αν θα πάω, βλέπω πρώτα ότι έχουν φύγει οι φωτογράφοι και οι κάμερες και μετά μπαίνω μέσα, δεν μου αρέσει. Μου αρέσει να βλέπουν τον Σφήνο εκεί που εμφανίζεται.

Μήπως βγαίνεις έξω με αλλαγμένη την εξωτερική σου εμφάνιση, καμουφλαρισμένος και δεν σε αναγνωρίζει ο κόσμος;

Η αλήθεια είναι ότι κάνω τα δικά μου κόλπα και τη σκαπουλάρω καθότι ο Τόνυ είναι μάγκας, ρέει και ελίσσεται...

Άρα, μπορεί να βρίσκεσαι στη διπλανή παρέα και να μη γνωρίζουν ποιος είσαι;

Ναι, αμέ, μπορεί να με έχετε στη διπλανή παρέα και να μην ξέρετε ποιος είμαι, έχει συμβεί κι αυτό πολλές φορές, έχω ακούσει και τι λένε και γελάω. Έχω ακούσει και κακίες...

Τι κακίες έχεις ακούσει;

«Έλα μωρέ τώρα, τι είναι αυτός; Χορεύει, χορο­πηδάει...» χωρίδ να με ξέρουν. Εκεί με στεναχωρεί, γιατί θέλω να γυρίσω και να πω: «Συγγνώμη, ούτε εγώ τον ξέρω, αλλά έχετε πάει να τον δείτε;», θα μου πει: «Όχι, τι να δω;». Μετά περνάνε 4 χρόνια που όλοι οι γύρω του, του λένε τα καλύτερα και μετά έρχεται, με βλέπει και μου λέει: «Τόνυ, νόμιζα ότι ήσουν μεγάλος καραγκιόζης, αλλά είσαι μάγκας». Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές κι εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση μου. Αυτό είναι πιο δυνατό από το χειροκρότημα.

Τα μαλλιά είναι... δικά σου;

(Γέλια.) Τα μαλλιά μου είναι πάρα πολύ ωραία, όμορφα και πλεϊμομπιλίστικα. Φυσικά...

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved