Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν ένιωσα ποτέ να με αντιμετωπίζουν υποτιμητικά»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν ένιωσα ποτέ να με αντιμετωπίζουν υποτιμητικά»

Από παίκτρια μπάσκετ στην ομάδα των Πετραλώνων στο μόντελινγκ. Πώς προέκυψε αυτή η μετάβαση;

«Ήμουν ανήσυχο παιδί. Οχι κάτι κακό, απλώς καταπιανόμουν συνεχώς με νέα πράγματα. Αργότερα όταν ενηλικιώθηκα και ήθελα να είμαι ανεξάρτητη οικονομικά, ξεκίνησα να δουλεύω και έτσι προέκυψε το μόντελινγκ. Μετά ήταν και το θέμα της εμπειρίας που αποκτάς δουλεύοντας, γνωρίζοντας νέο κόσμο διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Εξελίσσεσαι ως άνθρωπος, και η showbiz είναι σχολείο. Αν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δεν την ψωνίσεις, μπορείς να βγεις κερδισμένος. Εγώ τουλάχιστον έτσι νιώθω» απάντησε στο TV Έθνος η Μαντώ Γαστεράτου.

-Η τηλεόραση ήταν όνειρο ή σε έφερε ο δρόμος;

«Να λέμε την αλήθεια, ήταν όνειρο. Η προβολή, η επαφή με τον κόσμο, όλα αυτά με γοήτευαν και ήθελα να είμαι κομμάτι της. Από μικρή έλεγα ότι ήθελα να δουλέψω εκεί και είμαι ευγνώμων που τα κατάφερα. Σε κάθε άνθρωπο που με βοήθησε, σε κάθε άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε μια ευκαιρία, είμαι υποχρεωμένη.»

-Οταν ξεκινάς την τηλεοπτική σου καριέρα η εξωτερική σου εμφάνιση στέκεται εμπόδιο; Έπρεπε να αποδείξεις δυο φορές την αξία σου;

«Δεν θα το έλεγα. Δεν ένιωσα ποτέ να με αντιμετωπίζουν υποτιμητικά. Δεν άκουσα κανέναν να προσπαθεί να με μειώσει γι' αυτό. Είμαι λίγο χύμα άνθρωπος, κάτι που σε έναν βαθμό έρχεται σε αντίθεση με την εμφάνιση, οπότε δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο, είτε αρνητικό είτε θετικό. Σε κάθε περίπτωση, παίρνω πολύ σοβαρά κάθε ευκαιρία για δουλειά που μου δίνεται.»

-Τηλεόραση ή ραδιόφωνο;

«Παλιότερα θα σου έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη τηλεόραση, τώρα όμως έχω αλλάξει άποψη. Οχι ότι δεν μου αρέσει, απλώς ο ενθουσιασμός που είχα έχει υποχωρήσει σε κάποιον βαθμό. Ισως επειδή κάνω αρκετές ώρες ραδιόφωνο, το έχω εκτιμήσει περισσότερο ως μέσο.»

-Υπάρχει μια εκπομπή που είπες «θα ήθελα να την έχω παρουσιάσει»;

«Φυσικά, το έχω πει για πολλές εκπομπές αυτό. Νομίζω ότι μου αρέσουν περισσότερο οι ταξιδιωτικές εκπομπές και τα τηλεπαιχνίδια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved