Ευθύμης Ζησάκης: «Την παρακολουθώ ανελλιπώς, έχω δει όλα τα επεισόδια...»
Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης: «Την παρακολουθώ ανελλιπώς, έχω δει όλα τα επεισόδια...»

Ο Ευθύμης Ζησάκης θυμάται και... αποκαλύπτει. Ποια είναι η εκπομπή που παρακολουθούσε φανατικά ως παιδί;

«Πολλές αθλητικές μεταδόσεις και περισσότερο αγώνες κολύμβησης, μια και ασχολήθηκα από πολύ μικρή ηλικία με το συγκεκριμένο άθλημα. Θα σου πω όμως και την εκπομπή που με κάνει να νιώθω σαν παιδί. Είναι η «Μηχανή του χρόνου». Την παρακολουθώ ανελλιπώς, έχω δει όλα τα επεισόδια. Σαν ένα παιδί που μαθαίνει πράγματα και βλέπει σπάνια αρχειακά ντοκουμέντα. Γνωρίζει καλύτερα ιστορικές προσωπικότητες.

-Ποιο είναι το σίριαλ που βλέπεις ξανά και ξανά;

«Τους «Απαράδεκτους». Η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου είναι από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει στην ελληνική τηλεόραση. Πρωτοποριακή για την εποχή της, με ετερόκλητους χαρακτήρες, που όμως έβρισκαν έναν μοναδικό τρόπο να συνυπάρχουν. Και φυσικά μιλάμε για μια από τις πλέον διαχρονικές σειρές του Μega που, όποτε και αν προβληθεί, έχει φανατικό κοινό.»

-Δεν κλείνει ποτέ η τηλεόραση σου όταν...

«Οσο και αν σου φανεί περίεργο, την ώρα προβολής των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, θέλω για κάποιον λόγο τη δεδομένη χρονική στιγμή να παρακολουθώ συνέχεια την επικαιρότητα. Ευτυχώς δεν υπάρχουν πλέον τα «παράθυρα» με αυτές τις ατελείωτες και πολλές φορές ανούσιες αναλύσεις.»

- Πόσες τηλεοράσεις έχεις στο σπίτι;

«Μία και είναι υπεραρκετή. Εκτός από τις ειδήσεις που σου προανέφερα και κάποιες ταινίες, υπάρχουν περίοδοι που μένει τελείως κλειστή και χρησιμεύει ως ράφι εναπόθεσης διάφορων αντικειμένων.»

- Ποιο είναι το πρόσωπο ή η εκπομπή που σου λείπει από την τηλεόραση;

«Μια καλή σατιρική εκπομπή, που να ασχολείται με όσα συμβαίνουν στον χώρο της πολιτικής και παράλληλα να σχολιάζει τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητα του Έλληνα. Νομίζω είναι πάρα πολλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved