Δαδακαρίδης: «Με έβλεπαν σαν ξένο.Ήταν μια άσχημη εμπειρία που με πλήγωσε.Δέχθηκα σκληρό μπούλινγκ»
Showbiz

Δαδακαρίδης: «Με έβλεπαν σαν ξένο.Ήταν μια άσχημη εμπειρία που με πλήγωσε.Δέχθηκα σκληρό μπούλινγκ»

Για την καριέρα του ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έχει θυσιάσει ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής του ζωής, αλλά δεν μετανιώνει.

«Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο και την απόκτηση παιδιού, αλλά δεν έκατσε η μπίλια. Όταν θα έρθει, θα έρθει σωστά. Ο έρωτας με έχει διδάξει να μη βιάζομαι» αποκαλύπτει. Οσο για το αν φλέρταρε ποτέ με την αλαζονεία, ο ίδιος αποκαλύπτει πως «ήρθε στα 19 μου και την έδιωξα κατευθείαν. Ήθελα να γίνω κάτι άλλο για να εντυπωσιάσω μια γυναίκα» τόνισε στο Secret.

Στο «Δείπνο ηλιθίων» υποδύεται έναν αλαζονικό εκδότη που κοροϊδεύει αδυνάτους. Στην ερώτηση αν ο ίδιος έχει βρεθεί ποτέ στη θέση ενός αδυνάτου είναι αφοπλιστικός. «Φυσικά. Όταν ήμουν στην Αγγλία για ένα χρόνο (18-19 ετών) με έβλεπαν σαν ξένο. Το καλοκαίρι ήμουν το μόνο παιδί που ήταν σοκολατένιο από τον ήλιο. Ήταν μια άσχημη εμπειρία που με πλήγωσε. Δέχθηκα σκληρό μπούλινγκ. Η ουσία είναι αυτό που αναφέρει το έργο στο τέλος. "Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο, μην τον αντιμετωπίσεις σαν ηλίθιο, γιατί αυτή η σκέψη σε κάνει εσένα βλάκα"» λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved