Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Μου είναι αδιανόητο να πουλήσω την προσωπική μου ζωή, όπως άλλοι»
Showbiz

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Μου είναι αδιανόητο να πουλήσω την προσωπική μου ζωή, όπως άλλοι»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή και πώς καταφέρνει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είσαι τόσα χρόνια στον χώρο και έχεις καταφέρει να μην πέσουν πάνω στην προσωπική σου ζωή οι προβολείς της δημοσιότητας. Πώς το κάνεις αυτό;

Όταν θέλεις τα καταφέρνεις... Δεν με αφορά να υπάρχω στον χώρο με κάτι άλλο πέρα από τη δουλειά μου και δεν μου αρέσουν οι... κλειδαρότρυπες. Ποτέ δεν μου άρεσαν. Μου είναι αδιανόητο να πουλήσω την προσωπική μου ζωή, όπως άλλοι. Εκείνοι ας το κάνουν αν θέλουν, δεν κατηγορώ κανέναν. Απλώς εγώ δεν το έκανα, δεν το κάνω και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ.

Δεν έχεις προσωπικό λογαριασμό σε social media...

Εγώ προτιμώ το face to face από το Facebook. Υπάρχουν τηλέφωνα να μιλήσεις υπάρχει το από κοντά. Πάντα προτιμούσα το πρόσωπο με πρόσωπο.

Πες μου τι εύχεσαι για το 2018 που είναι πλέον εδώ...

Υγεία να έχουμε αυτό έχει προτεραιότητα. Υγεία στο σώμα, στις σχέσεις στο μυαλό... Κι έπειτα να έχουμε ψυχραιμία με όλα όσα άγρια συμβαίνουν γύρω μας. Τι άλλο Να είμαστε σε εγρήγορση και να μη μένουμε... αποκοιμισμένοι όπως μας θέλουν. Να αντισταθούμε, να διακρίνουμε την αλήθεια και να παλεύουμε για τα όνειρά μας.

Πηγή: relanews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved