Το δικαστήριο δικαίωσε την Έφη Παπαθεοδώρου! Τι συνέβη;
Showbiz

Το δικαστήριο δικαίωσε την Έφη Παπαθεοδώρου! Τι συνέβη;

Δικαιώθηκε η Έφη Παπαθεοδώρου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Νίκος Κατράκης οι οποίοι είχαν καταθέσει αγωγή εναντίον των εκπροσώπων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας πολιτισμού με την επωνυμία Σύνθεση, στον χώρο της οποίας φιλοξενήθηκε η επιτυχημένη παράστασή τους «Η σονάτα του σεληνόφωτος».

Ποιος ήταν ο λόγος; Ότι δεν τους κατέβαλαν ποτέ τη συμφωνηθείσα αμοιβή τους. Το Ειρηνοδικείο Αθηνών επιδίκασε για κάθε ενάγοντα το ποσό των 1.500 ευρώ που αφορά τα δεδουλευμένα τους, καθώς και 700 ευρώ στον καθένα για ηθική βλάβη και ψυχική οδύνη. Ο Νίκος Κατράκης δήλωσε στην espresso:

«Η απόφαση που εξεδόθη μας δικαιώνει πλήρως τόσο σε ό,τι αφορά τα δεδουλευμένα μας αλλά και στο ότι έγινε δεκτό το αίτημά μας για όλη αυτήν την ψυχική ταλαιπωρία που υφιστάμεθα τα τελευταία χρόνια. Δεν είχαμε καμία διάθεση να αντιδικήσουμε, αλλά η άλλη πλευρά δεν μας άφησε περιθώρια. Όταν προσδιορίστηκε για πρώτη φορά το δικαστήριο, ο κ. Νέρης είπε στη δικηγόρο μας ότι θα ζητήσει αναβολή προκειμένου να έρθουμε σε συμφωνία.

Εμείς καλόπιστα συναινέσαμε στην αναβολή, αλλά την επόμενη μέρα άρχισαν οι αιτιάσεις και δεν μας δόθηκαν τα χρήματα. «Πρώτα μας είπαν ότι για τόσο μεγάλο ποσό -που, όπως είδατε, δεν είναι καθόλου μεγάλο- δεν μπορούσε να γίνει εκταμίευση λόγω των capital controls. Aντιπροτείναμε μέσω δικηγόρου να μας δώσει μία επιταγή ή να γίνει μεταφορά του ποσού από τον έναν λογαριασμό στον άλλον. Τίποτα… Απογοητευτήκαμε και περιμέναμε να συζητηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο. Ούτε εκεί φάνηκαν όμως. Ευτυχώς που υπήρχαν στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις και το δικαστήριο απεφάνθη ότι έχουμε δίκιο. Η Έφη δούλεψε εξαντλητικά στις πρόβες, ο αείμνηστος Μηνάς Χατζησάββας ύστερα από ισχυρό έμφραγμα που είχε υποστεί έκανε αγόγγυστα την εγγραφή (σ.σ.: ήταν η φωνή του ποιητή), για να είναι όλα άψογα. Ήμασταν εντάξει και με το παραπάνω απέναντί τους. Πληρώσαμε μέχρι και τον φωτιστή του θεάτρου τους. Θέλουμε τα λεφτά μας... τα λεφτά μας και καλή καρδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved