Γιώργος Παρτσαλάκης: «Πιο δοτικό άνθρωπο από τη Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο δεν έχω γνωρίσει»
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Πιο δοτικό άνθρωπο από τη Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο δεν έχω γνωρίσει»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης συνεργάζεται με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία αυτή.

Αναφέρεσαι σε κάποιους ηθοποιούς...

Οι δυνατότητες της επικοινωνίας τώρα, να βγεις στο δρόμο να σε δούνε, που σε άλλες εποχές, προπολεμικά και πίσω, οι άνθρωποι Δημιουργούσαν ένα μύθο γύρω από αυτό το όνομα που λέγεται Παξινού αλλά και για πολλούς άλλους... γιατί τότε δεν είχαν τη δυνατότητα να τη δουν, πού να τη δουν; Τώρα, ο άλλος σ' έχει στο σπίτι του, μέσα στην τηλεόρα­ση, και όλο αυτό έχει απομυθοποιηθεί κι εσύ επιμένεις να περπατάς στο δρόμο και να είσαι «κάπως»... «Μη με ακουμπάτε», «μη μου μι­λάτε». Αυτοί οι άνθρωποι, αυτός ο κόσμος σ' έβαλε εκεί, κι εσύ έκανες κόπο για να τον φέρεις κοντά σου, έδωσες πράγματα και τώρα τα παίρνεις πίσω; Πιο δοτικό άνθρωπο από τη Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο δεν έχω γνωρίσει, και είναι ένα όνομα το οποίο υπάρχει 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή. Είναι μία κυρία που θα βγει στο δρόμο, θα την αναγνωρίσουν και θα μιλήσει σε όλους.

Όταν εντοπίζεις κάτι τέτοιο σε κάποιο συνάδελφο σου πως το αντιμετωπίζεις;

Υπάρχουν άνθρωποι σπουδαίοι στη δουλειά τους, οι οποίοι το έχουν αυτό και δεν μπορούν να το καταλάβουν. Όταν συμβαίνει, λέω: «Τι ανάγκη έχεις να το κάνεις αυτό; Γιατί το κάνεις;». Ίσως θέλουν να πετύχουν δια της άλλης οδού το ίδιο αποτέλεσμα. Το αντιστάρ είναι κι αυτό ένας βεντετισμός, σταρ από την άλλη μεριά. Το μόνο που θέλω να πω -και ίσως είναι τετριμμένο ως και απλοϊκό- είναι ότι δεν χρειάζεται κάτι άλλο κάποιος εκτός από την υγεία του. Όταν έχεις την υγειά σου, αυτό που πραγματικά επιθυμείς και αγαπάς θα παλέψεις, θα αγωνιστείς και θα το κάνεις. Έχω δύο παλικαράκια και θέλω μόνο να έχουν την υγεία τους. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν θέλω πια τίποτε άλλο από τη ζωή μου, μόνο να είμαι χρήσιμος στους ανθρώπους μου, στα αδέλφια μου, στα παιδιά μου, σε ό,τι μπορώ και όσο μπορώ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved