Χαραλαμπίδου-Σιλβεστρίδης: Γιόρτασαν την επέτειο της... επανασύνδεσής τους με ένα ρομαντικό δείπνο
Showbiz

Χαραλαμπίδου-Σιλβεστρίδης: Γιόρτασαν την επέτειο της... επανασύνδεσής τους με ένα ρομαντικό δείπνο

∆εκαέξι ολόκληρα χρόνια µετά την πρώτη γνωριµία τους, που ήταν και η αφετηρία για τον µεγάλο έρωτα που µοιράζονται, αυτή µοιάζει να είναι η καλύτερη περίοδος για τη σχέση της Μάγκις Χαραλαμπίδου και του Αλέξανδρου Σιλβεστρίδη

Η εντυπωσιακή dj και ο γνωστός επιχειρηµατίας πριν από λίγες ηµέρες γιόρτασαν µε ένα υπέροχο δείπνο για... τρεις τον έναν χρόνο από την ηµέρα που αποφάσισαν να γίνουν ξανά ζευγάρι. Και λέµε για τρεις, γιατί το ζευγάρι δεν ήταν µόνο. Μαζί τους ήταν και ο 20χρονος γιος του Αλέξανδρου Σιλβεστρίδη, ∆ηµήτρης, που η Μάγκυ νιώθει σαν να είναι δικό της παιδί. «Αν δεν είχαµε τον ∆ηµήτρη, ενδεχοµένως να είχα µπει στη διαδικασία να είχαµε κάνει δικό µας παιδί. Πάντα ο Αλέξανδρος ήθελε, εγώ είµαι το ελεύθερο πνεύµα», είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη παλαιότερα η Μάγκυ, η οποία γνώρισε τον γιο του συντρόφου της όταν ήταν ακόµα 4 ετών και έτσι ήρθαν από πολύ νωρίς κοντά.

Πλέον, είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και νιώθουν ο ένας τον άλλον οικογένεια. Ετσι, από µια τόσο σηµαντική στιγµή του ζευγαριού, την επέτειο της επανασύνδεσής τους µετά από δύο ολόκληρα χρόνια χωρισµού, δεν θα µπορούσε να λείπει ο νεαρός γιος του επιχειρηµατία, ο οποίος όµως προτίµησε να κρατηθεί µακριά από κάµερες και φωτογράφους που απαθανάτισαν τη Μάγκυ και τον Αλέξανδρο σε αυτή την έξοδό τους.
Εκείνο το βράδυ και οι τρεις απόλαυσαν ένα µοναδικό δείπνο στο εστιατόριο «Barbarossa» στο Χαλάνδρι, αλλά και την πολύ καλή παρέα που κάνουν κάθε φορά που βρίσκονται. Ο νεαρός ∆ηµήτρης σπουδάζει στο Λονδίνο και έτσι πλέον δεν ζει µε το ζευγάρι. Ηταν, λοιπόν, µια ευκαιρία να βγουν όλοι µαζί και να τα πουν ως οικογένεια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved