Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz που γιορτάζουν σήμερα
Showbiz

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz που γιορτάζουν σήμερα

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τους βρίσκει  full in love και ν’ αναζητούν το τέλειο δώρο για το ταίρι τους.  

Η σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ευαγγελίας Αραβανή βγήκε αμέσως στο φως της δημοσιότητας. Έκτοτε, η παρουσιάστρια πηγαίνει με άνεση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο καλός της, κάθεται στα πρώτα τραπέζια και εκείνος όχι μόνο της στέλνει λουλούδια, αλλά της αφιερώνει το ένα τραγούδι μετά το άλλο.

Μάλιστα, η Ευαγγελία πήγε στην απονομή του δίσκου του και πόζαραν αγκαλιά και με το χαμόγελο στα χείλη. Άλλωστε, οι δηλώσεις για την σχέση τους και από τις δυο πλευρές είναι πολλές!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι το ζευγάρι έκπληξη! Η είδηση έπεσα σαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό χώρο. Οι δυο τους δεν κρύβονται. Αντιθέτως, κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και η ηθοποιός ανεβάζει πολλά πράγματα στο Instagram όσον αφορά τον αγαπημένο της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην αρχή μπορεί να υποστήριζαν ότι είναι μόνο φίλοι, αλλά οι συχνές δημόσιες εμφανίσεις τους μαρτυρούσαν το αντίθετο. Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να το ανακοινώσει με μια συνέντευξη και φωτογράφηση και να μιλήσει για τον έρωτα του ανοιχτά.

Τέλος, η Μαρία Λουίζα Βούρου είναι ξανά in love, αν και στην αρχή ήταν πολύ προσεκτική και απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις με τον Γιάννη Παπαγεωργίου. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε νυχτερινή τους έξοδο και έκτοτε σταμάτησαν το κρυφτό!

Εμείς, να τους ευχηθούμε να είναι πάντα έτσι και η φλόγα του έρωτα να παραμείνει αναμμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved