Μελέτης Ηλίας: «Η γυναίκα μου σε αυτά περιμένει να ακούσει πρώτα και μετά να αντιδράσει»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Η γυναίκα μου σε αυτά περιμένει να ακούσει πρώτα και μετά να αντιδράσει»

Στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Μελέτης Ηλίας.

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύζυγο του αλλά και πως αντιδρά όταν τον βλέπει να κάνει ερωτικές σκηνές με τις συμπρωταγωνίστριες του.

«Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο μας παιδί, στην Κοραλένια, το 2010, εγώ έκανα στην παράσταση Κάρμεν τον Δον Χοσέ και την Κάρμεν την έκανε η Μαρία Ναυπλιώτου, μια ομολογουμένως εντυπωσιακότατη γυναίκα. Όταν ήρθε να δει την πρεμιέρα, διαπίστωσε ότι οι σκηνές που κάναμε είχαν όχι μόνο ένα απλό φιλί, ήταν σκηνές πάθους που ένας άνθρωπο που δεν έχει σχέση με το χώρο σου λέει αυτοί οι δύο έχουν χημεία.

Όταν ήρθε στα καμαρίνια της μίλησε η Μαρία και της είπε ότι με τον Μελέτη έχουμε δέσει πάρα πολύ ως επαγγελματίες, είναι καταπληκτικός στη δουλειά του και πολύ κύριος και επαγγελματίας σε αυτό που κάνει. Μην έχεις κανένα άγχος γιατί καταλαβαίνω ότι η εικόνα που βλέπεις είναι κάτι άλλο από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Όταν την βλέπει την άλλη με την κοιλιά τούρλα σου λέει να την ηρεμήσουμε λίγο τη γυναίκα, μην γεννήσει πριν την ώρα της. Η γυναίκα μου σε αυτά περιμένει να ακούσει πρώτα και μετά να αντιδράσει», εξήγησε ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved