Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Φυσικά και υπάρχουν σταρ σήμερα στην Ελλάδα»
Showbiz

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Φυσικά και υπάρχουν σταρ σήμερα στην Ελλάδα»

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μιλάει πρώτη φορά για την περίοδο που έμεινε μακριά από το θέατρο που τόσο πολύ αγαπά, μόνο και μόνο για χάρη των παιδιών της. Δεν το μετάνιωσε ποτέ και τώρα που επέστρεψε ευχαριστεί όλους όσοι τη στήριξαν στην επιστροφή της. Η ίδια μιλάει και για τους σταρ που πιστεύει πως υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα. 

Δούλεψε σε εξαιρετικές παραγωγές, αλλά για ένα διάστημα έριξε το βάρος της στα δύο της παιδιά, που λατρεύει: «Η απόφαση να αφήσω τη δουλειά που αγαπώ και να αφοσιωθώ στα παιδιά μου ήταν κεραυνοβόλα. Ούτε εγώ μπορούσα να το φανταστώ πριν το κάνω! Χαίρομαι τόσο πολύ που ήμουν ουσιαστικά και πρακτικά κοντά τους τα πρώτα χρόνια της ζωής τους και ακόμα πιο πολύ που ξαναγύρισα τώρα στο θέατρο και πιστεύω πως είναι πολύ υπερήφανα για μένα όταν βλέπουν παραστάσεις που έχω συνεργαστεί. Το θέατρο είναι η ζωή μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ στους Γιάννη Κεντ και Πάνο Κατσαρίδη, μιας και τους οφείλω το comeback μου με τον "Πυγμαλίωνα" τον Δεκέμβριο του 2015, κατόπιν σύστασης της Δήμητρας Ματσούκα, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Επίσης, ευγνωμονώ τη Νάντια Μπουλέ, τον Γιώργο Ισαάκ και τον Δημήτρη Μαλισσόβα για τη συνεργασία μας στα μιούζικαλ "Evita", "Hair" και "Grease". Αν μπορούσα, θα αφοσιωνόμουν μόνο σε μιούζικαλ. Μέσα στην γκρίζα εποχή που διανύουμε, είναι μια αχτίδα από φως και ζεστασιά!».
Υπάρχουν σταρ σήμερα ή όχι; «Φυσικά και υπάρχουν: Γιώργος Κιμούλης, Πέτρος Φιλιππίδης, Λάκης Λαζόπουλος, Γρηγόρης Βαλτινός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Ναυπλιώτου, Δήμητρα Ματσούκα, Μιμή Ντενίση: είναι μερικά από τα ονόματα που μου έρχονται στο μυαλό και υπάρχουν κι άλλα βέβαια. Σταρ για μένα είναι εκείνος που θα αποτελέσει το κίνητρο για έναν άνθρωπο να βγει από το σπίτι του, να έρθει στο θέατρο να τον δει, να επενδύσει τα χρήματα του σε αυτόν περιμένοντας ως αντάλλαγμα την ψυχαγωγία».
Τρέχει «μαραθώνιο» από την οικογένεια της στις παραστάσεις της. Στο κεφάλαιο «έρωτας» τι γίνεται; «Θα δανειστώ μια φράση του Νίκου Κούρκουλου: Δεν αντέχω να μην είμαι ερωτευμένος. Είμαι ερωτευμένος ακόμα και με τα παπούτσια μου. Οταν παύω να είμαι, τα χαρίζω. Είμαι κι εγώ πάντα ερωτευμένη και πάντα βρίσκω τον χρόνο για τον έρωτα. Απλώς έχω αποφασίσει συνειδητά να μην επισημοποιήσω ξανά καμία μου σχέση, εκτός αν ξαναπαντρευτώ! Αυτή τη στιγμή η ελευθερία μου είναι το μεγαλύτερο αγαθό».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved