Ντορέττα Παπαδημητρίου για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είμαστε φίλοι και τίποτε άλλο»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είμαστε φίλοι και τίποτε άλλο»

Οι φήμες για τη σχέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Μετά τις παπαρατσίστικες φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν για μία νέα σχέση στη showbiz.

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Ντάνο. «Ας το ξεκαθαρίσουμε. Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι και τίποτε άλλο! Δεν ξέρω γιατί γράφονται όσα γράφονται, αλλά δεν θέλω να πω τίποτε άλλο επ’ αυτού του θέματος. Τόσο δύσκολο είναι να είναι μόνο φίλοι δύο άνθρωποι;»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν πιστεύει ότι υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα, χωρίς να υποβόσκει καθόλου το ερωτικό κομμάτι η Ντορέττα απάντησε: «Ναι, το πιστεύω ακράδαντα! Μα, δεν έχω μόνο τον Γιώργο που είναι φίλος μου. Έχω κι άλλους άντρες με τους οποίους είμαστε φίλοι και δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω! Άσε που οι άντρες σκέφτονται διαφορετικά και σου δίνουν μια άλλη οπτική στα θέματα, ενώ οι γυναίκες έχουμε ίδιο τρόπο σκέψης. Οπότε, ένας άνδρας και μία γυναίκα μπορούν να είναι και μόνο φίλοι».

Όσο για το πώς της φαίνεται ο Γιώργος στο «Τατουάζ» η παρουσιάστρια του «Survivor Panorama» απάντησε: « Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός, τον βλέπω και μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει στο σίριαλ. Δουλεύει πάρα πολύ, μελετάει, το προσπαθεί, και θεωρώ ότι η προσπάθειά του αυτή έχει αποδώσει καρπούς. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved