Μάνος Παπαγιάννης: «Αγαπώ την επαφή με τους συναδέλφους μου και τους σέβομαι απόλυτα»
Showbiz

Μάνος Παπαγιάννης: «Αγαπώ την επαφή με τους συναδέλφους μου και τους σέβομαι απόλυτα»

Γεμάτος υπονοούμενα είναι στα λεγόμενά του ο Μάνος Παπαγιάννης για τη σχέση που έχει με τους συναδέλφους του. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική του διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου μετά το επεισόδιο που είχε διαδραματιστεί ανάμεσά τους στα παρασκήνια του θεάτρου όπου πρωταγωνιστούσαν. Διαβάστε τι λέει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός...

Υποδύεσαι τον άπιστο Θοδωράκη στον «Φίλο μου τον Λευτεράκη».

Είναι ένας υπέροχος ρόλος, αλλά και πολύ δύσκολος, σε σημείο να μην μπορώ να κοιμηθώ κάποια βράδια. Του συμβαίνουν απανωτοί «σεισμοί» στη ζωή του και καλείται να τους διαχειριστεί, μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις. Είναι ο κλασικός «Ελληνάρας» που απατά τη γυναίκα του και νομίζει ότι δεν θα τον πάρει χαμπάρι, μέχρι που όλα ανατρέπονται.

Μοιάζεις να το αγαπάς πολύ το έργο αυτό.

Αγαπώ το έργο, αγαπώ τους συνεργάτες μου, αγαπώ το θέατρο που είναι «ζωντανό» και σε θέλει συνέχεια σε εγρήγορση. Αγαπώ την επαφή με τους συναδέλφους μου και τους σέβομαι απόλυτα. Είμαι δίπλα τους, μαζί τους, δεν τους αδειάζω, δεν τους κρεμάω, δεν βαριέμαι να παίξω μαζί τους. Είμαστε ομάδα στο θέατρο και, αν ο άλλος δεν σου δώσει καλή πάσα, το χάνεις το παιχνίδι.

Πάλι διακρίνω υπονοούμενο εδώ, Μάνο.

Λέω τα πράγματα όπως πρέπει να είναι. Ετσι ξεκίνησα πριν από χρόνια, έτσι πορεύομαι.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved