Β. Χαραλαμπόπουλος: Το θέατρο, οι διακοπές με τη σύζυγό του, το ησυχαστήριό του και μια... απιστία!
Showbiz

Β. Χαραλαμπόπουλος: Το θέατρο, οι διακοπές με τη σύζυγό του, το ησυχαστήριό του και μια... απιστία!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το καλοκαίρι που έρχεται θα προσπαθήσει να "χωρέσει" σε αυτό και διακοπές αλλά και θέατρο και μάλιστα στην Επίδαυρο. Ο ίδιος μιλάει για τα επόμενα σχέδιά του αλλά και για μία... απιστία

Πάμε στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, που είναι το επόμενο θεατρικό βήμα σου. Είχες σκεφτεί να κάνεις πάλι διακοπές...

Το είχα σκεφτεί, αλλά ήρθε αυτή η τόσο δελεαστική πρόταση από το Εθνικό Θέατρο, με σκηνοθέτη τον σημαντικό Νικίτα Μιλιβόγεβιτς και με ισχυρότατο θίασο από εξαίρετους συναδέλφους και δεν μπόρεσα να την αρνηθώ. Το καλό είναι ότι έχουμε λίγες παραστάσεις εδώ. Ξεκινάμε από Επίδαυρο στις 13, 14 Ιουλίου, έχουμε μια Ελευσίνα στις 2 Σεπτεμβρίου, μια Θεσσαλονίκη στις 6 -να που θα γυρίσω λοιπόν σε αυτή!-, μια στο Ηρώδειο στις 10 Σεπτεμβρίου και μετά θα ανηφορίσουμε στο Βελιγράδι από τα μέσα μέχρι και τα τέλη του ίδιου μήνα. Αρα, προλαβαίνω να κάνω διακοπές ευτυχώς!

Ενα μεγάλο μέρος θα το περάσετε στο Πήλιο με τη Λίνα σου, να υποθέσω;

Στο ησυχαστήριό μας, που λατρεύουμε. Εκείνη περνά περισσότερο χρόνο εκεί και τη ζηλεύω, αλλά έρχεται η ώρα να το χαρώ κι εγώ μετά τον μαραθώνιό μου.

Τον Κακλέα τον «απατάς», καλλιτεχνικά, το καλοκαίρι…

Στη σχέση μας δεν υπάρχουν «απιστίες» ούτε και... σκηνές (σ.σ.: γελάει)! Και ο Γιάννης κάνει παραστάσεις χωρίς εμένα κι εγώ κάνω χωρίς εκείνον, για να βρεθούμε ξανά μαζί, έχοντας πάρει τις ανάσες μας. Τον αγαπώ τον Γιάννη, τον θεωρώ οικογένειά μου και λατρεύω το ότι φτάσαμε να μιλάμε πλέον με τα μάτια.

Ο Νικίτα Μιλιβόγεβιτς σε σκηνοθετεί στη νέα σου κάθοδο στην Επίδαυρο. Εχεις χαρά;

Μεγάλη χαρά, γιατί είναι από τους αξιότερους και σημαντικότερους σκηνοθέτες διεθνώς κι έχω εντυπωσιαστεί από τις παραστάσεις-προτάσεις που κάνει πάντα. Είναι τιμή μου να δουλεύω μαζί του κι απολαμβάνω πολύ τη γερή ομάδα που φτιάχτηκε με μεράκι και αποτελείται από τους άξιους Γ. Γάλλο, Μ. Μαυρομουστακάκη, Μ. Βακούση, Γ. Κότσιφα, Γ. Χατζηπασχάλη, Κ. Κορωναίου, Μ. Τιτόπουλο, Μ. Διακοπαναγιώτου, αλλά και συναδέλφους από το γερό Κρατικό Θέατρο της Σερβίας.

Πηγή: Real

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved