Νικόλ Σαραβάκου: «Νιώθω έτοιμη γι' αυτό που κάνω»
Showbiz

Νικόλ Σαραβάκου: «Νιώθω έτοιμη γι' αυτό που κάνω»

Η Νικόλ Σαραβάκου αν και πολύ μικρή έχει καταφέρει να ερμηνεύσει τραγούδια σπουδαίων δημιουργών. 

Ο νεός της δίσκος έχει συμμετοχές όπως του Γιώργου Νταλάρα, του Δημήτρη Μπάση και του Κώστα Λειβαδά.

«Απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη γιο τα τραγούδια που τόσο πολύ έχω αγαπήσει και γιατις σπουδαίες συμμετοχές, όπως του Γιώργου Νταλάρα και του Δημήτρη Μπάση. Το όνειρο της συνεργασίας μου με τον Κώστα Λειβαδά, που έγινε πραγματικότητα, αλλά και η μεγάλη τιμή να τραγουδήσω συνθέσεις των Βασίλη Τσιτσάνη και Χρήστου Νικολόπουλου αλλά και τραγούδια του Μανώλη Λιδάκη» είπε στα Παραπολιτικά και συνέχισε για το νεαρό της ηλικίας της: «Δεν με τρομάζει τίποτα και δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο η ηλικία μου, από τη στιγμή που νιώθω έτοιμη γι' αυτό που κάνω».

Τι όνειρα κάνει για το μέλλον; ««Να βρίσκω πάντα όμορφα τραγούδια και όμορφες συνεργασίες που θα αγαπηθούν από τον κόσμο. Να πάω στο εξωτερικό και να μπορέσω να επιδιώξω μια καριέρα εκεί. Επίσης, θέλω πολύ να κάνω musical»

Την τρομάζει η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα; «Δεν τρομάζω εύκολα, γιατί πιστεύω πως, παρά τις δυσκολίες, όποιος δουλεύει σκληρά και σκέφτεται-θετικά, θα βρει τον δρόμο ευκολότερα ή δυσκολότερα, πάντως θα τον βρει. Θέλω να μένω πάντα αισιόδοξη, είναι το πιο μεγάλο όπλο νια τα δύσκολα, μαζί με την πίστη και την εργατικότητα και τις σωστές επιλογές. Αφήστε; που η εξέλιξη συχνότερα έρχεται μέσα από πιέσεις»

Οι γονείς της έχουν την δική τους πορεία, ο καθένας στο αντικείμενό του. Αυτό την έχει βοηθήσει; «Κάποιες πόρτες ανοίγουν, αλλά υπάρχουν και δυσκολίες στον αντίποδα... Σίγουρα εμπιστεύομαι τον εαυτό μου περισσότερο και θέλω να έχω την ευθύνη των αποφάσεων μου, αλλά-σε πολλές περιπτώσεις συμβουλεύομαι και τη μητέρα μου, λόγω της ιδιότητας της και της πείρας της στο αντικείμενο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved