Λύγισε η Νένα Χρονοπούλου
Showbiz

Λύγισε η Νένα Χρονοπούλου

Η έκθεση μιας μαθήτριας της έκτης Δημοτικού «λύγισε» τη Νένα Χρονοπούλου!

Η 12χρονη Βίβιαν Δεονά από τον Κορυδαλλό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso περιέγραψε με λόγια αγάπης τον αγώνα της ηθοποιού για το «ιδιαίτερο παιδί της» τον Χρήστο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στην πρωταγωνίστρια!

Αφορμή για το υπέροχο κείμενο στάθηκε μια φωτογραφία που ανακάλυψε η μικρή μαθήτρια στο οικογενειακό άλμπουμ: «Ανοιξα το κουτί των αναμνήσεων που κρύβει η μαμά μου στο συρτάρι και ξαφνικά στα χέρια μου έπεσε μια φωτογραφία που, ενώ αναγνώρισα τη μητέρα μου σε ηλικία περίπου 20 χρόνων, τη διπλανή της κοπέλα, που φαινόταν πιο μεγάλη, δεν τη γνώριζα προσωπικά, αλλά ήμουν σίγουρη πως κάπου την είχα ξαναδεί. Ηταν τόσο όμορφη, που με εντυπωσίασε. Είχε μακριά μαλλιά, μπλε έντονα μάτια κι ένα υπέροχο εκφραστικό πρόσωπο. Παρ' όλα αυτά, ενώ δεν χαμογελά έχω μια διαίσθηση ότι είναι ευαίσθητη και τρυφερή» έγραψε στον πρόλογο της έκθεσης με θέμα «Ξεφυλλίζοντας παλιές φωτογραφίες».

Η αριστούχα μαθήτρια, όπως ανέφερε στο γραπτό της, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα της κοκκινομάλλας και ενημερώθηκε σχετικά από τη μαμά της: «Ηταν η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου, που είχε τόσο πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, αλλά αποσύρθηκε πριν από 10 χρόνια για να αφοσιωθεί στον γιο της, που είναι ένα “ιδιαίτερο παιδί”. Μετά από όλα αυτά τη θαύμασα ακόμα πιο πολύ» έγραψε με πολλή αγάπη η λιλιπούτεια λογοτέχνις!

Η έκθεση αξιολογήθηκε ως εξαιρετική στο κομμάτι γραφής, της σύνταξης και της ορθογραφίας, και ο δάσκαλός της στο 11ο Δημοτικό Νίκαιας Δημήτρης Βλάχος ένιωσε υπερήφανος, όπως και οι γονείς της, Φίλιππος και Λία. Ωστόσο, πίσω από την παλιά φωτογραφία υπάρχει μια άγνωστη ιστορία δυνατής φιλίας μεταξύ των δύο γυναικών, που κρατάει μέχρι σήμερα:

«Η Βίβιαν γεννήθηκε πρόωρα, ζύγιζε μόλις 700 γραμμάρια και έμεινε στη θερμοκοιτίδα τρεισήμισι μήνες. Η Νένα Χρονοπούλου δεν έφυγε λεπτό από κοντά μας. Είχε εμπειρία από το δικό της παιδί και μας ενθάρρυνε κάθε μέρα πως όλα θα πάνε καλά. Δόξα τον Θεό, έτσι έγινε» αποκάλυψε στην «Espresso» η περήφανη μαμά Λία Δεονά - Κοττά, που δικαίως καμαρώνει για τη μοναχοκόρη της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved