Δέσποινα Καμπούρη: «Αυτό είναι η αδελφική αγάπη»
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: «Αυτό είναι η αδελφική αγάπη»

Δυστυχώς είμαι  μοναχοπαίδι. Και λέω δυστυχώς γιατί η μαμά μου για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να κάνει άλλα παιδιά. Καμιά φορά όμως σκέφτομαι πόσο διαφορετική θα μπορούσε να είναι η ζωή μου αν είχα έναν αδερφό ή μία αδερφή;

Και φυσικά έχω ζηλέψει δυνατές αδελφικές σχέσεις. Γιατί όταν έχεις αδέρφια, έχεις συμμάχους για όλη σου τη ζωή. Έχεις ανθρώπους πάνω στους οποίους μπορείς να στηριχτείς σε μία δύσκολη στιγμή, να μοιραστείς μαζί τους τις μεγαλύτερες συγκινήσεις και χαρές της ζωής γιατί ξέρεις ότι θέλουν μόνο το καλό σου, μόνο την ευτυχία σου.

Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις όπως και σε όλα τα πράγματα στη ζωή άλλωστε. Δυστυχώς υπάρχουν αδέρφια που δεν μιλιούνται ή που αποφεύγουν ο ένας τον άλλον γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουν σαν χαρακτήρες ή γιατί έχουν τελείως διαφορετικές οπτικές για την ζωή. Είναι αυτό που λέμε «τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις αλλά τους φίλους σου ναι», οπότε συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιοι άνθρωποι αντί να στρέφονται στα αδέρφια τους, στρέφονται στους διαλεχτούς φίλους τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved