Η κόρη του Μπέζου στην αγκαλιά του Φραγκούλη
Showbiz

Η κόρη του Μπέζου στην αγκαλιά του Φραγκούλη

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη είναι ερωτευμένη. Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Αφτερλωβ», Χάρης Φραγκούλης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η 29χρονη Ηρώ Μπέζου, η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών της, βρίσκεται σε σχέση με τον 32χρονο Χάρη Φραγκούλη, έναν από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να τους δούμε να εμφανίζονται μαζί πιασμένοι χέρι χέρι σε κοσμικά σουαρέ, καθώς απεχθάνονται και οι δύο τις εκδηλώσεις αυτού του είδους. Το ζευγάρι επιλέγει εναλλακτικά στέκια για τη διασκέδασή του, κυρίως στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η γνωριμία της κόρης του Γιάννη Μπέζου με τον Χάρη Φραγκούλη άρχισε φιλικά, από τη σχολή του Εθνικού όπου φοίτησαν και οι δύο, για να εξελιχθεί στην πορεία σε αισθηματικό ειδύλλιο. Αμέσως μετά την αποφοίτησή τους δημιούργησαν μαζί και με τον συνάδελφό τους Γιάννη Παπαδόπουλο τη θεατρική ομάδα Κουρσκ (από το ρωσικό υποβρύχιο) και καταπιάστηκαν με ποιοτικά και «δύσκολα» πρότζεκτ.

Η ερωτική σπίθα ανάμεσά τους άναψε στα γυρίσματα της ταινίας «Αφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου, όπου κράτησαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved