Γαζή: Οι κατηγορίες κατά του Άνθιμου Ανανιάδη, μετά τον καβγά που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα
Showbiz

Γαζή: Οι κατηγορίες κατά του Άνθιμου Ανανιάδη, μετά τον καβγά που τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή ισχυρίζεται πως ο Άνθιμος Ανανιάδης την έπιασε από τον λαιμό κατά τη διάρκεια του καβγά.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας κατέληξαν ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία Νεφέλη Γαζή μετά από έντονο καυγά.

Μετά τις αλληλομηνύσεις, ο ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση:

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια.

Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση

Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη».


Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του Άνθιμου στου Ψυρρή, μαζί με τον μικρό Τιμόθεο, όταν διαπληκτίστηκαν έντονα και κάλεσαν την αστυνομία. Το περιπολικό που έφθασε στο σημείο τους μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Μαρία Νεφέλη Γαζή ισχυρίζεται πως ο Άνθιμος την έπιασε από τον λαιμό, κατά τη διάρκεια του καβγά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Ο ηθοποιός απάντησε με τον ίδιο τρόπο, δείχνοντας, όπως διέρρευσε, κάποιες αμυχές στον λαιμό του, αφού υποστήριξε πως του τις προξένησε η πρώην σύντροφός του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved