Γιάννης Μπέζος: «Δεν έχω κανένα λόγο ν' αλλάξω τη ζωή μου»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Δεν έχω κανένα λόγο ν' αλλάξω τη ζωή μου»

Ο Γιάννης Μπέζος βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. 

Το θέατρο ήταν και είναι η μεγάλη του αγάπη και φαίνεται από τις επιλογές του στο σανίδι.

Τι είναι για σας σήμερα το θέατρο;

«Μια περιπέτεια μόχθου και αγωνίας όπου πρέπει να έχε& κατά νου, πως δεν σου εγγυάται κανείς την προσωπική σου ευτυχία, θα πολεμήσεις στην αρένα για την κατάκτηση της»

Όλος αυτός ο αγώνας θα μπορούσε να είχε αφήσει πίσω την συναισθηματική σας σχέση με την Ναταλία Τσαλίκη και τον γάμο σας;

«Αν είσαι συγκροτημένος, η προσωπική σου ζωή σε βοηθάει στο έργο σου και ενσωματώνεται πλην ελάχιστων εξαιρέσεων»

Έχει βοηθήσει τη σχέση σας το πάθος που έχετε και οι δυο για το θέατρο;

«Ο πετυχημένος γάμος δεν έχει να κάνει με επαγγέλματα αλλά με ιδιοσυγκρασίες και με το πως ο καθένας μας αντιλαμβάνεται τη ζωή»

Έχετε γενικά τη δύναμη για νέα ξεκινήματα στη ζωή σας;

«Δεν έχω τέτοια όνειρα πια, μόνο σχεδιασμού κάνω για το μέλλον. Σίγουρα, όμως, δεν έχω κανένα λόγο ν'αλλάξω ζωή από τη στιγμή που περνάω ωραία. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως έχω κερδίσει να κάνω αυτό που εγώ θέλω σ' έναν επαγγελματικό, χώρο που είναι ιδιαίτερα παγιδευτικός και που σε θέλει κάπως. Ε, λοιπόν, εγώ εξακολουθώ να πορεύομαι με γνώμονα όσα πραγματικά επιθυμώ, και όχι αυτό που επιθυμεί η πιάτσα. Την ίδια ώρα υπάρχει ξέρετε ένας κόσμος γύρω μας που υποδύεται τον πνευματικό. Προσωπικά, δεν πρόκειται ποτέ να κάνω πράγματα για να αποδείξω σε κάποιους πως είμαι και κάποιος άλλο! Προχωράω, με αυτά που θέλω και όπου οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν. Το μόνο που χρειάζεται να φροντίσω είναι να μην βρίσκομαι συνέχεια υπ'ατμόν»

Σ' αυτήν την μάχη με άριστα το δέκα, τι βαθμό βάζετε στον εαυτό σας σήμερα;

«Παλιότερα σας είχα πει πενήντα, τώρα ξεκάθαρα σας λέω εκατό, αυτή είναι σήμερα η βαθμολόγηση του εαυτού μου» είπε στο full life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved