Κατερίνα Στικούδη: Η αλήθεια για το µονόπετρο και οι φήμες για αρραβώνα με τον Βαγγέλη Σερίφη
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Η αλήθεια για το µονόπετρο και οι φήμες για αρραβώνα με τον Βαγγέλη Σερίφη

«Είµαστε καλά µε τον Βαγγέλη, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για το µονόπετρο», δηλώνει η Κατερίνα Στικούδη, η οποία µε µία και µόνη εµφάνισή της µε ένα µεγάλο δαχτυλίδι, πυροδότησε δεκάδες δηµοσιεύµατα περί αρραβώνα µε τον σύντροφό της, τον dj και παραγωγό Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια πόζαρε πριν από λίγες ηµέρες στα βραβεία Mad µε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο να κοσµεί το χέρι της, προκαλώντας έτσι ερωτηµατικά για το αν αποφάσισαν µε τον αγαπηµένο της να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους έπειτα από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Οι δυο τους είναι γνωστό ότι συγκατοικούν και µάλιστα συνεργάζονται πλέον και επαγγελµατικά, αλλά ακόµη δεν έχουν κάνει το µεγάλο βήµα που αφορά τη δηµιουργία οικογένειας. Κι ενώ η εντυπωσιακή περφόρµερ επιµένει ότι θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, πηγές από το οικείο περιβάλλον του ζευγαριού λένε ότι οι δυο τους δεν έχουν πάρει ακόµη τη µεγάλη απόφαση.

Εξηγούν, µάλιστα, ότι το δαχτυλίδι απλώς επιλέχθηκε προκειµένου να συµπληρώσει το styling της τραγουδίστριας. Ο Βαγγέλης Σερίφης σπανίως εµφανίζεται δίπλα της, παρόλο που είναι εδώ και εννέα χρόνια στο πλευρό της. Εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά λένε ότι ακόµη και όταν αποφασίσουν να δηµιουργήσουν οικογένεια, αυτό θα γίνει µε τον δικό τους, ανατρεπτικό, τρόπο και όχι απλά φορώντας ένα µονόπετρο.

Η Κατερίνα, από την άλλη, πρόκειται, σύμφωνα με τη realnews, σε λίγο καιρό να ολοκληρώσει ένα άλµπουµ ζωής, όπως η ίδια το χαρακτηρίζει. «Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσµατα για το “16 Απρίλη”, το τραγούδι που κυκλοφορεί µε τίτλο την ηµέρα των γενεθλίων µου. Εκεί η µαµά µου περιγράφει τη µέρα της γέννησής µου και την πρώτη µας… συνάντηση. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό. Εχω να κάνω άλλα δύο βιντεοκλίπ, για να ολοκληρωθεί το άλµπουµ των 12 τραγουδιών. Πιστεύω ότι όταν γίνει η γενική παρουσίαση, µε όλα τα βιντεοκλίπ στη σειρά, όλοι θα καταλάβουν. Οταν ενωθούν τα κοµµάτια του παζλ, τότε θα καταλάβουν όλοι τι ακριβώς θέλαµε να κάνουµε», εξηγεί αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως τότε υπάρξει κάτι ανακοινώσιµο σχετικά µε την εξέλιξη της προσωπικής της ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved