Παύλος Κοντογιαννίδης: «Ασχολούμαι με τα αγροτικά, για να επιβιώσουμε σε αυτή τη δύσκολη κρίση»
Showbiz

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Ασχολούμαι με τα αγροτικά, για να επιβιώσουμε σε αυτή τη δύσκολη κρίση»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε για την καθημερινότητά του και πόσο τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.

Πώς είναι η καθημερινότητα σου;

Τα πράγματα είναι χαλαρά για μένα όπως ήταν και το χειμώνα. Είμαι καλλιτέχνης σε διαθεσιμότητα, απλώς σκεπτόμενος, γιατί από δουλειά είμαι εκτός.

Δεν ήθελες να δουλέψεις;

Δύο χρόνια ετοιμάζω μια δουλειά, πιστεύω κάποτε να γίνει πράξη. Κάνω θεατρικοποιημένο το «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου», του Γιάννη Καλπούζου. Το κάναμε ένα θεατρικοποιημένο μονόλογο, με σκηνές εμβόλιμες, γιατί είναι μεγάλο έργο. Το παλεύω να κάνω κάτι φιλμάκια και όταν το τελειώσω, θέλω να ίο κάνω κινηματοθέατρο. Σε ό,τι αφορά τη θεατρική κατάσταση, ξέρουμε πολύ καλά ότι οι θίασοι σχηματίζονται. με τα διάφορα τηλεοπτικά γκρουπ. Όποιο$ παίζει σε σίριαλ κάνει κι ένα θίασο παραδίπλα, καλά κάνουν, αλλά εμένα ποσώς μ' ενδιαφέρει. Έχω βρεθεί με τέσσερις σολίστες μουσικούς, τζαζίστες, για να κάνουμε ένα γκρουπ, το λεγόμενο «Τα μουσικά Καλάσνικοφ», να παίξουμε πάνω σε παραδοσιακά λαϊκά, ρεμπέτικα, να ερμηνεύσουμε τέτοια κομμάτια με δικό μας τρόπο. Αυτό ετοιμάζεται. Για μένα τίποτα δεν είναι σίγουρο, ούτε προγραμματισμένο, μια ζωή. Έτσι ήμουν πάντα. Ποτέ δεν έκλεινα δουλειά και συμφωνίες, όπως κάνουν όλοι, το Μάρτιο για τον Οκτώβρη και τον Οκτώβρη για το επόμενο καλοκαίρι. Δεν λειτουργώ έτσι.

Γιατί δεν προγραμματίζει;

Δεν μου αρέσει ο προγραμματισμός. Αν το κάνει κάποιος άλλος για μένα, θα το συζητήσω. Είμαι σε μια καλλιτεχνική ηλικία που αυτό που θα κάνω να μην αποτελεί μόνο επιβίωση, αλλά να εκφράζομαι λίγο πιο μερακλίδικα Βλέπουμε τώρα μια αναπαλαίωση έργων, διασκευές, 5-6 Αριστοφάνηδες, σουβλάκι, τζατζίκι, ξηροί καρποί, αναψυκτικά... Δεν με αφορά, καλύτερα να πηγαίνω στο κτήμα μου στο Βαρνάβα, να ασχολούμαι με τα αγροτικά, για να επιβιώσουμε σε αυτή τη δύσκολη κρίση.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved