Τόλης Βοσκόπουλος: Η συναυλία στο Ηρώδειο, η συγκίνηση της Γκερέκου και το τάμα
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συναυλία στο Ηρώδειο, η συγκίνηση της Γκερέκου και το τάμα

Μια μοναδική συναυλία θα πραγματοποιήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με τα 60 χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο όπου θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Διόνυσο» όπου πήραν μέρος ο Τόλης Βοσκόπουλος ο Γιώργος Λιάνης , η Σοφία Σπυράτου, ο Γιάννης Μετζικώφ και ο Σάββας Καλεντερίδης.

Τον λόγο πήρε και η σύζυγος του σπουδαίου καλλιτέχνη, Άντζελα Γκερέκου, η οποία αρχικά ήθελε να παρακολουθήσει την συνέντευξη Τύπου πίσω από τις κάμερες. Ο Τόλης Βοσκόπουλος επέμενε να καθίσει δίπλα του κι εκείνη τον ρώτησε: «Τόσο πολύ στεναχωριέσαι;» για να βρεθεί τελικά στο πλάι του. Η Άντζελα Γκερέκου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της καθώς ο Τόλης Βοσκόπουλος μιλούσε για τη ζωή του, ενώ στην συνέχεια του είπε: «Γιατί μου το κάνεις αυτό;» όταν της έδωσε το μικρόφωνο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στη συνέντευξη Τύπου, ο τραγουδιστής αποκάλυψε μικρά μυστικά της ζωής του όπως ότι είναι ταγμένος στον Άγιο Απόστολο το Νέο, στον Άγιο Λαυρέντιο Βόλου. Συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι ο μπαμπάς του τον έταξε -πήγαινε στο Βόλο για να αγοράσει φρούτα για το μαγαζί που είχαν στη Λαχαναγορά του Πειραιά- αφού μετά από 19 κόρες ήθελε να γεννηθεί ο γιος.

Επίσης σχολίασε πως είδε για πρώτη φορά το κέντρο της Αθήνας σε ηλικία 15 ετών, όταν ο μπαμπάς του τον πήρε από το χέρι και πήγε να τον γράψει στη δραματική σχολή.

Δείτε παρακάτω στα βίντεο για ποιο λόγο ο μπαμπάς του Τόλη Βοσκόπουλου τον άφησε να ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής και της μουσικής!

Source: Ο Τόλης Βοσκόπουλος στα καλύτερά του πριν την συναυλία στο Ηρώδειο by GossipTv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved