Μαριάννα Τουμασάτου: «Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά εγώ και ο φόβος»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά εγώ και ο φόβος»

Στη νέα σειρά του Ant1 “Γυναίκα χωρίς όνοµα”, η Μαριάννα Τουμασάτου υποδύεται την Κάτια, μια γυναίκα που είναι ικανή για όλα προκειμένου να σώσει το παιδί της.

Ως μαμά ταυτίστηκε εύκολα με την ηρωίδα της;
«Δεν υπάρχει μάνα που να μην είναι ικανή για όλα ώστε να σώσει το παιδί της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται. Δεν δικαιολογείς έναν άνθρωπο που κάνει αγριάδες, αλλά τον αιτιολογείς. Νομίζω ότι, και παιδί να μην έχεις, μπορείς να την καταλάβεις. Σαφώς όταν είσαι μάνα τα πράγματα είναι αυτεπάγγελτα. Με αυτό εννοώ ότι, αν είσαι οδηγός, ξέρεις τι θα πει πατάω γκάζι ή φρενάρω. Αν δεν είσαι, το φαντάζεσαι, αλλά δεν είναι το ίδιο»

Η κόρη της, Χρυσηίδα, είναι 7,5 χρόνων. Πόσο άλλαξε από τότε που έγινε μαμά;
«Πάρα πολύ. Άνοιξαν δρόμοι συναισθημάτων που δεν μπορούσα να καταλάβω. Έχω γίνει πιο… καρνάβαλος. Κλαίω και συγκινούμαι με το παραμικρό. Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά εγώ και ο φόβος. Μέχρι να γεννηθεί η Χρυσηίδα, δεν είχα φοβηθεί τίποτα στη ζωή μου. Έχω κάνει πράγματα άκρως επικίνδυνα γιατί δεν είχα το στοιχειώδη φόβο, αυτόν της αυτοσυντήρησης. Έχω κάνει άπειρα σφάλματα στη ζωή μου. Νιώθω ότι στάθηκα τυχερή που είμαι ζωντανή»

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πολύ ήρεμη και χαλαρή.
«Το γεγονός ότι κάνεις τον καμπόσο και τον ψύχραιμο δεν σημαίνει ότι δεν τρέμεις από το φόβο σου. Είναι μηχανισμοί γονέων αυτοί!»

Η γέννηση του παιδιού την έφερε ακόμα πιο κοντά με το σύζυγό της;
«Ένα αγαπημένο ζευγάρι το φέρνει πιο κοντά ο ερχομός του παιδιού. Ένα ζευγάρι με προβλήματα το απομακρύνει. Εμείς είμαστε πολύ καλά», εξομολογείται η ηθοποιός στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved