Γιάννης Μπέζος: «Ο θυμός με επισκέπτεται όλο και πιο σπάνια»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Ο θυμός με επισκέπτεται όλο και πιο σπάνια»

Πολλοί τον κατηγόρησαν για τον απόμακρο χαρακτήρα του όμως τώρα, ο Γιάννης Μπέζος αποφασίζει να αποκαλύψει τον πιο τρυφερό εαυτό του, μιλώντας για όλα όσα τον κάνουν να χαλαρώνει στην καθημερινότητά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει επίσης για το διπλό τηλεοπτικό του χτύπημα αλλά και για το πώς καταφέρνει να τα φέρνει όλα βόλτα...

Χτυπάς σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό, μιας και πρωταγωνιστείς και στη σειρά «Η ζωή εν τάφω». Ηταν καλή κίνηση της κρατικής τηλεόρασης να μεταφέρει στο γυαλί το αριστούργημα αυτό;

Πολύ καλή κίνηση. Να δούμε αν θα κάνει την ίδια κίνηση και το κοινό. Είναι μια εξαιρετικά φιλόδοξη δουλειά, η οποία έρχεται να «φωτίσει» το αντιπολεμικό μήνυμα του Στράτη Μυριβήλη που είναι επίκαιρο όσο ποτέ.

Σε αυτή τη σειρά παίζεις έναν διαφορετικό ρόλο.

Τελείως διαφορετικό. Παίζω τον «Μπαλαφάρα», που του έχουν βγάλει αυτό το παρατσούκλι γιατί είναι πομπώδης, ερωτύλος. Σκηνοθετεί ο άξιος Τάσος Ψαρράς και υπάρχει ένα δυνατό επιτελείο σημαντικών ηθοποιών, όπως είναι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Αρμένης, ο Ερρίκος Λίτσης, ο Νίκος Πουρσανίδης κ.ά.

Πώς προλαβαίνεις με διπλά γυρίσματα;

Με οργάνωση, καλό ύπνο και καλή διάθεση.

Παράλληλα, «χτυπάς» και στο θέατρο «Προσκήνιο». Πες μου για το έργο και τους συντελεστές.

Το έργο είναι το «Υπάρχει και φιλότιμο» των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου με τους Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσο Κωστή, Χρήστο Γιάνναρη, Ντίνο Σπυρόπουλο, Νίκο Απέργη, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάση Ισιδώρου, Εύη Δαέλη και Ελένη Καραδάκη. Το έργο ανεβαίνει σε δική μου σκηνοθεσία, σε σκηνικά του Αντώνη Χαλκιά και κοστούμια της Νικόλ Παναγιώτου.

Ο Γιάννης «εκτός» τι αγαπά; Τι γλυκαίνει την καρδιά του και τι τον θυμώνει πραγματικά;

Με ενδιαφέρει η καλοσύνη των ανθρώπων, η αγωνία των νέων για τη δουλειά, τη ζωή και το κυνήγι του ακριβού. Ο θυμός με επισκέπτεται όλο και πιο σπάνια.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved