Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Οι ελεύθερες σχέσεις είναι υπέροχες όταν πρόκειται για θεατρικό έργο»
Showbiz

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Οι ελεύθερες σχέσεις είναι υπέροχες όταν πρόκειται για θεατρικό έργο»

Βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, αλλά το κοινό τον έμαθε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Ο Γιώργης Κοντοπόδης μίλησε για το ρόλο που παίζει το γέλιο στη ζωή του και τη στάση του απέναντι στις ελεύθερες σχέσεις.

Τι ρόλο παίζει το γέλιο στη ζωή σου;

«Νιώθω ευτυχισμένος όταν κάνω τους άλλους να γελάνε: από τη σκηνή ή σε μια παρέα, μια βόλτα. Εμένα, επειδή το καλοκαίρι μου ήταν άσχημο λόγω ενός θέματος υγείας που έχει το σκυλί μου, συνειδητοποίησα πόσο πολύ θέλω να ξεκινήσουν οι παραστάσεις και να μπω σ' αυτή τη διαδικασία, να ακούω το γέλιο των ανθρώπων».

Είσαι υπέρ ή κατά των ελεύθερων σχέσεων;

«Οι ελεύθερες σχέσεις είναι υπέροχες όταν πρόκειται για θε-ατρικό έργο. Είμαι κατά. Αν και σε ό,τι έχω αναφέρει ότι είμαι «κατά», έρχεται και με βρίσκει».

Ποια κομμάτια του εαυτού σου βλέπεις στον χαρακτήρα που υποδύεσαι;

«Προσπαθώ να μην ψάχνω τα κοινά στοιχεία που έχω με τους ρόλους γιατί τρομάζω. Σίγουρα είμαι εγωιστής και πεισματάρης, όπως ο ήρωας, αλλά δεν μπορώ να σου πω σε τι μοιάζουμε και διαφέρουμε, γιατί είναι πια κομμάτι του εαυτού μου και θα το σέρνω μαζί μου όσα χρόνια κι αν το παίζω. Αυτός ο ρόλος είναι σταθμός για μένα».

Έχεις χάσει ανθρώπους από δίπλα σου εξαιτίας του εγωισμού σου;

«Κάποιοι άνθρωποι δεν δέχονται τον εγωισμό του άλλου, γιατί πληγώνει τον δικό τους εγωισμό. Ένα μικρό ή μεγαλύτερο κομματάκι εγωισμού έχουμε όλοι μέσα μας. Και ο εγωισμός δεν έχει πάντα αρνητική χροιά κατ’ εμέ. Πολλές φορές, είναι συνώνυμο του αυτοσεβασμού ή μπορεί να είναι και ισχυρογνωμοσύνη. Δεν θα σου πω αν έχω εγωισμό με την καλή ή την κακή έννοια, αλλά προσπαθώ να διορθώνω τα όποια κακώς κείμενα του εαυτού μου».

Ποια είναι τα κακώς κείμενα του εαυτού σου που ανακάλυψες πρόσφατα;

«Στο παρελθόν συγχωρούσα πιο δύσκολα τους ανθρώπους, αλλά τώρα προσπαθώ να καταλάβω γιατί κάποιος άνθρωπος πράττει όπως πράττει και να μπω στη θέση του, αν και πολλές φορές δεν μας αφήνουν οι άλλοι. Τις ανθρώπινες σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές, τις κάνουμε λίγο περίπλοκες», λέει στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved