G-Sports

Μουντιάλ 2018: Χάνες Θορ Χάλντορσον: Από τα γήπεδα στην… Eurovision

Gossip-tv Team

Για πολλά χρόνια η μόνη πηγή επιβράβευσης για τις δεξιότητές του Χάνες Θορ Χάλντορσον δεν ήταν το ποδόσφαιρο όσο επίμονα και αν προσπαθούσε ο ίδιος να πείσει ότι άξιζε ως τερματοφύλακας. Σε παραπάνω από μία περιπτώσεις η απόρριψη από τις ομάδες της Ισλανδίας τον έσπρωξε στην απόφαση να αλλάξει επαγγελματικό στίβο.

Εξάλλου, ήταν ήδη ένας καταξιωμένος για τα δεδομένα της Ισλανδίας σκηνοθέτης βιντεοκλίπ. Παράλληλα με το πάθος του για τη θέση του τερματοφύλακα και την αυτοδιδαχή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών πού θα έπρεπε να έχει για να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο, ο Χάλντορσον είχε αρχίσει, ήδη από τα χρόνια του σχολείου, να πειραματίζεται με τη σκηνοθεσία.

Ανέλαβε να επιμελείται δωρεάν τα κλιπ του κοριτσίστικου συγκροτήματος Nylon και η δουλειά του έπεισε την κρατική τηλεόραση της Ισλανδίας να του αναθέσει το βίντεο για τη συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2012. Οπότε η φήμη που περιβάλλει τον πορτιέρε της Ισλανδίας μόνο κατά ένα μέρος οφείλεται στην υπεράσπιση της εστίας του, καθώς ως επί το πλείστον είναι γνωστός ως party animal και άνθρωπος του θεάματος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved