Flashback: «Ξεθάψαμε» τις φωτογραφίες που «μαρτύρησαν» τον έρωτα Λιάγκα-Σκορδά πριν έξι χρόνια
Back To the Future

Flashback: «Ξεθάψαμε» τις φωτογραφίες που «μαρτύρησαν» τον έρωτα Λιάγκα-Σκορδά πριν έξι χρόνια

Γνωρίστηκαν τον Μάιο του 2007 όμως η πρώτη τους επαφή ήταν σκέτη αποτυχία. Το έχουν παραδεχτεί δημόσια τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά οι οποίοι πρωτογνωρίστηκαν ως καλεσμένοι της εκπομπής «Gala» που παρουσίαζε η Μαρία Σταματέρη.

Πέρασαν όμως έξι ολόκληροι μήνες μέχρι τελικά να ενδώσουν στο πάθος που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον, όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πέρασαν 6 μήνες μέχρι να είμαστε μαζί» είχε πει ο παρουσιαστής και συνέχιζε: «Βγαίναμε, κάτι γινόταν και "χάλαγε" το πράγμα. Απογοητευόμασταν, και κάναμε δυο εβδομάδες να ξαναμιλήσουμε. Όλο κάτι χάλαγε. Αυτό τράβηξε 6 μήνες. Έβγαινα και έλεγα "σήμερα θα της δώσω το πρώτο φιλί". Τζίφος το πρώτο φιλί. Έξι μήνες μου πήρε! (...). Την άφηνα και ήμουν "καληνυχτάκιας". Έλεγα "καληνύχτα" και μετά σκεφτόμουν "Φτου! Πάλι δεν την φίλησα!».

Τον Δεκέμβριο του 2007 το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να είναι μαζί ενώ δύο μήνες αργότερα δημοσιεύτηκαν από εφημερίδες κα περιοδικά οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από νυχτερινή έξοδό τους στο Club Cinema. Δείτε τις παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved