Μάκης Μάτσας: Οι άγνωστες επιστολές με τον Καζαντζίδη
Back To the Future

Μάκης Μάτσας: Οι άγνωστες επιστολές με τον Καζαντζίδη

Για πρώτη φορά μάλιστα δημοσιεύονται οι επιστολές που αντάλλαξε ο Μάκης Μάτσας με τον Στέλιο Καζαντζίδη την περίοδο που είχε φύγει ο τραγουδιστής για την Αμερική, ενώ μαθαίνουμε περισσότερα και για τη δεκαετή δικαστική διαμάχη τους.

«Με τον Στέλιο ξενύχτησα, δάκρυσα, θύμωσα, απογοητεύτηκα και άλλες φορές ενθουσιάστηκα, παθιάστηκα, πέταξα από τη χαρά μου. Κι αυτός όμως νομίζω ότι στη διαδρομή με αγάπησε. Μου έστελνε συχνά για δώρο ό,τι πολυτιμότερο είχε: τα ψάρια που με αγάπη και κόπο ψάρευε. Κι άλλες στιγμές με μίσησε όσο κανείς άλλος στη ζωή μου. Με έβρισε δημόσια σαν τον χειρότερο εχθρό του. Αλλά λίγο προτού κλείσει τα μάτια του ρωτούσε επίμονα τη γυναίκα του, τη Βάσω, και τον αγαπημένο του κουμπάρο, τον Νίκο Τζαννιδάκη, όπως αργότερα μου εκμυστηρεύτηκαν οι ίδιοι: "Ο Μάκης μού έστειλε λουλούδια; Μου έστειλε ευχές για περαστικά; Α, μπράβο. Να τον ευχαριστήσετε"» αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα.

Ένας άλλος μεγάλος ερμηνευτής που πέρασε από τα χέρια του ήταν ο Γιάννης Πάριος. Ο Μάκης Μάτσας ήταν ο νονός του και εκείνος που του χάρισε το νέο επίθετό του. Με τον ερμηνευτή του έρωτα και της θάλασσας είχαν κυκλοφορήσει μουσικές επιτυχίες. Στις σελίδες του βιβλίου αναφέρεται και μια παντελώς άγνωστη στιχομυθία ανάμεσα στον Πάριο και τον αείμνηστο ιδιοκτήτη της Lyra, Αλέκο Πατσιφά. «Εσύ ξέρεις γιατί έχεις επιτυχίες; Να σου πω εγώ, Πάριε. Γιατί τραγουδάς για τις κακογαμ... ες γυναίκες, και αυτές είναι πάρα πολλές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved