Flash Back στο γάμο του Μάρκου Σεφερλή και της  Έλενας Τσαβαλιά
Back To the Future

Flash Back στο γάμο του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά

Όταν ο Μάρκος Σεφερλής πρωτογνώρισε την Έλενα Τσαβαλιά, δεν θέλησε να συνεργαστεί μαζί της γιατί τον εκνεύριζε η φωνή της! Που να ήξερε πως θα την άκουγε όλη του τη ζωή!

Γιατί η σχέση τους τελικά είναι καρμική. Γνωρίστηκαν ως συνάδελφοι και μάλιστα την εποχή που και οι δύο ήταν σε άλλους γάμους και η πρώτη τους επαφή δεν ήταν και ιδιαίτερα καλή αφού ο Μάρκος Σεφερλής απέρριψε την Έλενα Τσαβαλιά ως συνεργάτιδα γιατί όπως προείπαμε εκνευριζόταν από τη φωνή της. Λίγα χρόνια αργότερα όμως μια νέα ευκαιρία να συνεργαστούν ευοδώθηκε. Ήταν το 2001 στο χειμερινό «Άλσος» που ο Μάρκος και η Έλενα δούλεψαν μαζί πρώτη φορά στην προφητική, όπως λένε γελώντας πια, παράσταση «Happy End». Ακόμα μπλεγμένοι σε πολύπλοκους γάμους και οι δύο ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και έγιναν φίλοι αρχικά. Κράτησαν επαφή και συνέχισαν να κάνουν παρέα φιλικά μέχρι και μετά την διάλυση των προηγούμενων γάμων τους. Ήταν το 2003 που η φιλική τους σχέση άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει σε ερωτική.
«Με τον Μάρκο συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση και ο τίτλος της λες και ήταν προφητικός: Happy End, στο χειμερινό Άλσος. Τότε γνωριστήκαμε σαν συνεργάτες, στην πορεία προέκυψαν διάφορα γεγονότα στην προσωπική ζωή και των δυο μας. Συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα σαν φίλοι, περνούσαμε πολύ καλά, γελούσα απίστευτα μαζί του, μου έφτιαχνε τη διάθεση, βγαίναμε και κάποια στιγμή, πολύ αργότερα, και αφού είχαμε ξεκαθαρίσει με τα προσωπικά μας συνέβη» θα πει αρκετά χρόνια αργότερα η Έλενα Τσαβαλιά.

Το 2004 έρχεται στη ζωή ο γιος τους Χάρης, τρελή τους αδυναμία και 5 χρόνια αργότερα, μετά από 6 χρόνια κοινής ζωής ήδη η απόφαση του γάμου. Η πρόταση γάμου έγινε on air στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε Πακέτο» και στις 3 Σεπτεμβρίου του 2009 με παρανυφάκι τον γιο τους, ενώνουν τις ζωές τους στο όμορφο εκκλησάκι του island στην Βάρκιζα. Αντί να τον πατήσει στο «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" η Έλενα έσκυψε προς το μέρος του και τον φίλησε.

«Δεν θα του πατούσα ποτέ το πόδι για να του δείξω ότι έχω το πάνω χέρι, όπως κάνουν κάποιες γυναίκες. Δεν θα το έκανα για πλάκα, γιατί αυτά που νιώθω για τον Μάρκο είναι πολύ ουσιαστικά. Γι' αυτό και αντέδρασα έτσι και τον φίλησα» δήλωνε η ίδια λίγο καιρό μετά το γάμο τους ενώ ο Μάρκος Σεφερλής συμπλήρωνε: «Η σχέση μας με την Έλενα δεν είναι ανταγωνιστική σε κανένα επίπεδο, οπότε να δικαιολογηθεί μια κίνηση να μου πατήσει το πόδι για να δείξει σε κάποιους ότι έχει το πάνω χέρι. Στην προσωπική μας ζωή, αλλά και στη δουλειά, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και προσπαθεί να τον προφυλάξει από κακοτοπιές». Πέντε χρόνια γάμου μετά και έχοντας συμπληρώσει συνολικά 11 χρόνια μαζί ο Μάρκος και η Έλενα παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι κι αγαπημένοι όπως στην αρχή της σχέσης τους. Πάντα έτσι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved