Όταν η Αλεξάνδρα Ούστα έπαιρνε τίτλο στα καλλιστεία
Back To the Future

Όταν η Αλεξάνδρα Ούστα έπαιρνε τίτλο στα καλλιστεία

Η Αλεξάνδρα Ούστα ήτανε μια από τις κοπέλες που πήρανε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2000 και μάλιστα είχε αναδειχθεί Β' Σταρ Ελλάς.

Την αποκάλυψη έκανε στα «Καρντάσιανς» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Προσωπικά δεν είχα καμία ανάγκη να πάω, αλλά η μητέρα μου επέμενε τότε για δύο τρία χρόνια συνεχόμενα. Εγώ πήγαινα τότε σχολείο. Λέω για να μην της χαλάσω το χατίρι θα πάω και της λέω "ό,τι και να γίνει δεν θα μου το αναφέρεις ξανά ποτέ". Εγώ δεν πήγαινα βεβαίως με την προοπτική να πάρω έναν τίτλο. Δεν με αφορούσε και δεν με ενδιέφερε κιόλας» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε ακριβώς στο μυαλό της, αλλά καταλάβαινα ότι για κάποιο λόγο ήθελε πολύ και εγώ ήθελα να την ευχαριστήσω. Συν ότι θα γλίτωνα και ένα μήνα από το σχολείο, ήταν ένα σοβαρό κίνητρο με τα μυαλά που είχα τότε!» είπε η ηθοποιός.
Η 18χρονη τότε Αλεξάνδρα Ούστα είχε και τα... «πιασιματάκια» της τότε: «Δεν υπήρξαν πολλές προτάσεις αλλά και αυτές οι λίγες που υπήρξαν για να μπω σε κάποιο πρακτορείο σαν μοντέλο, είχαν κάποια συγκεκριμένα standards ως επί το πλείστον για τα κιλά. Αλλά όσο μου έλεγες τότε να κάνω κάτι έκανα το αντίθετο. Δηλαδή ποτέ δεν το ακολούθησα, δεν έφτασα τα standards αυτά, δεν ήθελα επιπλέον να ασχοληθώ με αυτό και έτσι δεν συνεχίστηκε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved