Άννα Φόνσου: Η πρόταση του Κουν που δεν έγινε ποτέ!
Back To the Future

Άννα Φόνσου: Η πρόταση του Κουν που δεν έγινε ποτέ!

Η Άννα Φόνσου εξομολογήθηκε την πρόταση που της έκανε ο Κάρολος Κουν και τελικά δεν έγινε ποτέ!

«Δεν ξέρω. Κι εγώ αναρωτιέμαι. Για πολλά πράγματα αναρωτιέμαι σε αυτή τη δουλειά, χωρίς να είμαι παραπονεμένη ή να νιώθω αγανάκτηση. Όπως τότε, με τον Κουν» τόνισε στο People.
-Σας είχε προτείνει να συνεργαστείτε;
«Με είχε δει όταν έπαιζα στη Λούλου, το 1966, και, παρότι δεν το συνήθιζε, ήρθε στο καμαρίνι και μου είπε: «Όποτε δεν θα έχεις δουλειά, να έρθεις στο Θέατρο Τέχνης». Τι ήταν να μου το πει; Ένα χρόνο μετά, φρόντισα να μην έχω δουλειά και πήγα και τον βρήκα.»
-Και τελικά;
«Με θυμάστε;» τον ρώτησα, «Κάτι μου θυμίζεις» μου απάντησε και κατάλαβα ότι τα λόγια του τότε ήταν λόγια ενθουσιασμού «Η Άννα Φόνσου, που με είχατε δει στη Λουλού». «Α, ναι. Η σταρ...».
-Ήταν κακό αυτό;
«Για τον Κουν ήταν κάτι σαν «μελανιά». Και μπορεί να έγινα σταρ, αλλά δεν το επιδίωξα. Ήθελα να παίζω καλό θέατρο και γι' αυτό ήμουν η πρώτη στην Ελλάδα που ανέβασε παράσταση του Κάφκα Του θύμισα τι μου είχε πει και μου απάντησε «Ξέρεις, παιδί μου, εμείς δεν παίρνουμε σταρ...».Ήταν πολύ μεγάλη η απογοήτευση μου. Κι όταν κάποτε έμενα σε ένα σπίτι στην Πλάκα και είχε μπροστά το άγαλμα του, πήγαινα κάθε μέρα και το καθάριζα και του έλεγα: «Χάθηκε ο κόσμος να με πάρεις κι εμένα;». Μου είχε μείνει απωθημένο το Θέατρο Τέχνης. Όπως και η Επίδαυρος.»
- Στο σινεμά; Υπάρχουν πράγματα που δεν έχετε κάνει;
«Δεν τον τίμησα όσο έπρεπε τον κινηματογράφο και ζητάω συγνώμη για αυτό. Δεν τον αγάπησα πολύ. Έκανα εμπορικές ταινίες για να βγάζω τα χρήματα που είχα ανάγκη και για να ανεβάζω ωραίες παραστάσεις. Τώρα που επιστρέφω, θα μπορούσα να κάνω τα πάντα και πίσω από τις κάμερες: βοηθός φωτιστή, μοντάζ. Μου έχει λείψει το σινεμά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved