Δείτε την Ελένη έξω από το μαιευτήριο λίγο πριν γεννήσει
Gossip Cam

Δείτε την Ελένη έξω από το μαιευτήριο λίγο πριν γεννήσει

Η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Κυριακής έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως αποκάλυψαν χθες οι συνεργάτες της μοιάζει στον μπαμπά της, Ματέο Παντζόπουλο.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι» ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη στο Twitter της, λίγες ώρες αφότου γέννησε.

«Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα! Και να θυμάστε... Δώστε απλόχερα την αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω!» συμπλήρωσε. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί στις 21.50 της Κυριακής 29 Μαρτίου στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ. Η Ελένη Μενεγάκη γέννησε με καισαρική τομή, με τη φροντίδα του μαιευτήρα της Γιώργου Σταματίου. Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου σύμφωνα με το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ το μαιευτήριο, λίγα 24ωρα πριν γεννήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved