Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Περίμενα ότι θα κάνουν επιτυχία οι “Βασιλιάδες”»

Gossip-tv Team

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αυτή την τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην πιο πετυχημένη σειρά της μικρής οθόνης στους «Βασιλιάδες».

Ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou» εξομολογήθηκε πως περίμενε αυτήν την επιτυχία αλλά όχι σε αυτό το βαθμό.

«Περίμενα ότι θα κάνει επιτυχία γιατί είναι μια καινούργια πρόταση, μια καθημερινή κωμωδία, έχει ένα καλό καστ, ένα σενάριο με θέμα πλούσιοι-φτωχοί που πάντα αγγίζει τον κόσμο. Δεν περίμενα βέβαια ότι θα κάνει τέτοια νούμερα και θα έχει τόση μεγάλη επιτυχία. Ότι θα κάνει σταθερά νούμερα αλλά όχι ότι θα φτάσει και 50% δεν το περίμενα». Πού όμως οφείλεται κατά την άποψή του η τόση επιτυχία; «Στο ότι είναι κωμωδία, στο ότι κρύβει την επιθυμία του Έλληνα να ξυπνήσει ένα πρωί και να του έχουν αφήσει μια κληρονομιά, να είναι πλούσιος και να μην έχει άλλα προβλήματα. Ακόμα ο κόσμος είναι πολύ "διψασμένος" για ελληνικά σίριαλ και ήρθε στην κατάλληλη στιγμή». Νιώθει χαρούμενος που παίζει τον «κακό» και προσπαθεί να τον περάσει στον κόσμο ως συμπαθητικό ήρωα στο τέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved