Γνωστή παρουσιάστρια χαρακτήρισε τις εκπομπές του ΑΝΤ1 «gay parade»
Media

Γνωστή παρουσιάστρια χαρακτήρισε τις εκπομπές του ΑΝΤ1 «gay parade»

Χωρίς να μασάει τα λόγια της και παρά το ότι ανήκει στο χώρο της τηλεόρασης με ενεργό μάλιστα ρόλο γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και για τις εκπομπές του ΑΝΤ1 τις οποίες αποκάλεσε «gay parade». Ποια «χτύπησε» την καμπάνα;

Η Μαρία Μπακοδήμου. Τόσο η Μαρία όσο και ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσαν συνέντευξη στο «Tv Έθνος» και μεταξύ άλλων μίλησαν και για το τηλεοπτικό ρινγκ. «Εγώ ανακάλυψα φέτος ότι δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Ισως γιατί έκανα και το blog και «χάνομαι» στο Ιντερνετ. Βέβαια, έρχομαι στην εκπομπή και βλέπω τα αποσπάσματα με μεγάλη χαρά. Είναι το καλύτερό μου γιατί αυτά θα έβλεπα ούτως ή άλλως. Τα καλλιαρντά μού αρέσουν στην τηλεόραση. Δεν βλέπω ούτε ενημέρωση ούτε ταινία ούτε ντοκιμαντέρ. Κι επειδή φέτος δεν έχει ο Alpha εκείνα τα καλλιαρντά με τις νύφες, τις πεθερές, τους αγρότες, γι' αυτό δεν βλέπω τηλεόραση. Τα gay parade του ΑΝΤ1 είναι υπερβολές.», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου αναφερόμενη κυρίως στο «Fab5» και στο «Black Out» που όπως συμπλήρωσε.... Τσιρίζουν!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος από την άλλη δήλωσε: «Εμένα μου αρέσει η τηλεόραση. Με ξεκουράζει και μου αρέσει να δουλεύω σε αυτήν πολύ. Αλλά μου αρέσει πολύ η επικοινωνία. Και την επικοινωνία μπορώ να την αναζητήσω και αλλού. Στην τηλεόραση φαίνεται το φτηνό.» Σε αυτό η φίλη και συμπαρουσιάστρια στο «Φώτης – Μαρία Live» του απάντησε πως η τηλεόραση σηκώνει και το φτηνό ενώ ο Φώτης ανταπάντησε λέγοντας: «Για μένα, η παραγωγή πρέπει να μείνει ψηλά και αν δεν αντέξει, δεν θα είναι καλά. Η τηλεόραση δεν θα είναι καλή από θέμα φτώχιας και μόνο. Ως μέσο είναι μια χαρά. Το μέσο είναι σπουδαίο και μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Βλέπουμε βρετανικές παραγωγές που είναι ντελιριακές. Αρκεί να αφήσεις τον δημιουργό και να καταλάβεις ότι θέλει φράγκα. Με πορδές δεν βάφονται αβγά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved