Γιατί εντυπωσιάστηκε ο Χρήστος Φερεντίνος με την τρανσέξουαλ στα MadWalk;  
Φεβ092012 21:31 Σχόλια

Γιατί εντυπωσιάστηκε ο Χρήστος Φερεντίνος με την τρανσέξουαλ στα MadWalk;

Μπορεί η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού και της Βίκυς Καγιά να ήταν οι πιο πολυσυζητημένες στα χθεσινά MadWalk αλλά ο Χρήστος Φερεντίνος εντυπωσιάστηκε με την παρτενέρ του Σάκη Ρουβά.

Η τραγουδίστρια των «Jessica 6», Naomi Ruiz ήταν εκείνη που τράβηξε το βλέμμα αλλά και το ενδιαφέρον του παρουσιαστή. «Η μόνη που δεν είχε κυτταρίτιδα ήταν η παρτενέρ του Sakis», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Η Naomi φόρεσε ένα κατακόκκινο, μίνι φόρεμα με όλη την πλάτη έξω και χόρεψε στους ρυθμούς του νέου τραγουδιού του Σάκη Ρουβά.

Κι εκεί που ο παρουσιαστής ήθελε να δείξει πως όχι μόνο έχει αρχίσει να ασχολείται με το lifestyle αλλά γίνεται ολοένα και πιο παρατηρητικός ήρθε η Χριστίνα Πολίτη να τον αποτελειώσει.

«Δεν είχε κυτταρίτιδα γιατί είναι πολύ γνωστό τρανσέξουαλ», του είπε κάνοντάς τον να χάσει για λίγο το χρώμα του.

Δείτε το video...

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
 

Σχετικά άρθρα

 Sitemap
Copyright © 2009 - 2012 Gossip-tv | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Sitemap
Developed by DPG DIGITAL MEDIA