Media

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος της πήρε τα εσώρουχα;

Gossip-tv Team

Έξαλλη ήταν σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια σε μια εκ βαθέων συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της στην εκπομπή τους είπε: «Είχε πάρει τα εσώρουχά μου, που είχα απλώσει απ' έξω και έτρεχε». Στο πάνελ όλοι αρχικά ξαφνιάστηκαν ενώ μετά ξεκίνησαν να γελούν και να πειράζουν την παρουσιάστρια. Η Ελένη Μενεγάκη φυσικά αναφερόταν στο σκύλο της, Βίκτωρα, ο οποίος όπως αναφέρει πολύ συχνά η παρουσιάστρια είναι πάρα πολύ ζωηρός και τους έχει κάνει τη ζωή πατίνι.

Λίγο πιο πριν, όμως, η συζήτηση είχε πάει στις ζέστες των ημερών και στην άρνηση που έχει η ωραία Ελένη να ανοίξει το air condition! Άποψη που συμμερίζεται πλήρως ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Και τότε η παρουσιάστρια έκανε ακόμη μια δήλωση, εμμέσως πλην σαφώς, είπε πως δεν σκέφτεται να ξανά παντρευτεί.

«Ρε παιδιά πως σας φαίνεται αυτός ο καυτός καιρός τις τελευταίες ημέρες; Εσείς στο σπίτι σας ζεσταίνεστε ή εμένα το βαράει ο ήλιος ; Δεν θα υποκύψω όμως, δε βάζω air condition», είπε η Ελένη για να πάρει την εξής απάντηση από το δημοσιογράφο: «Μπράβο ρε Ελένη, εσύ είσαι γυναίκα! Παντρεύεσαι;»!

Η παρουσιάστρια άρχισε να γελάει και ανέφερε «Πάλι; Στις πόσες καίγεσαι»; Και συνέχισε να γελάει, ενώ άλλαξε αμέσως θέμα λέγοντας «δεν την αντέχω τη ζέστη ,αλλά έχω βάλει στο δωμάτιο μου ανεμιστηράκι οροφής, ίσα ίσα για να με χτυπάει σαν αεράκι θαλάσσης!! Αριστούργημα! Δε γίνεται, δεν το θέλω καθόλου το air condition».

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved