Tζώνη Καλημέρης: Η Πάνια και το… κόλλημα στις ευκολίες της, ο καβγάς Στάη-Θωμόπουλου και το… κοινωνικό αγαθό Ε. Μενεγάκη
Media

Tζώνη Καλημέρης: Η Πάνια και το… κόλλημα στις ευκολίες της, ο καβγάς Στάη-Θωμόπουλου και το… κοινωνικό αγαθό Ε. Μενεγάκη

Έξω από τα δόντια μίλησε για ακόμα μία φορά ο Τζώνυ Καλημέρης. Μπορεί να μιλάει σπάνια, όμως όταν το αποφασίσει λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ως καλός γνώστης των τηλεοπτικών, ο ίδιος μίλησε για όλα τα πρόσωπα της μικρής οθόνης, έκρινε, σχολίασε και σε ορισμένες περιπτώσεις επέκρινε πρόσωπα και καταστάσεις.

Για την Αννίτα Πάνια και τη μεταγραφή της στον Alpha:

Μπορώ να φανταστώ για ποιον λόγο με ρωτάτε αλλά έχω μάθει να μην κρίνω έτσι τα πρόσωπα και τι καταστάσεις. Δεν μπορώ να πω ότι η Πάνια ή οποιοσδήποτε είναι χαμηλού ή υψηλού επιπέδου. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Αν για τον σταθμό λειτουργεί και του φέρνει αποτέλεσμα τότε μια χαρά. Ας μην ξεχνάμε ότι η Πάνια ξεκίνησε ω ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Αν μπορούσα να κάνω μια κριτική για το πρόσωπο της θα ήταν ότι κόλλησε στις ευκολίες της και δεν πήγε ένα βήμα παραπέρα. Επίσης, απ' όσο γνωρίζω είναι ένα πληρωμένο πρόγραμμα δεν το πληρώνει ο Alpha.

Για τη μεταγραφή του Αιμιλίου Λιάτσου στην ΕΡΤ ως γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης:

Ο τηλεοπτικός ρατσισμός υπάρχει. Οι περισσότεροι από εμάς κρινόμαστε από την τελευταία μας δουλειά. Ο Αιμίλιος Λιάτσος πέρασε μεν από το δελτίο του Star το οποίο είχε ένα συγκεκριμένο ύφος, είτε αρέσει είτε όχι, αλλά διοίκησε μια εφημερίδα και εργάστηκε πολλά χρόνια στο Mega. Συνεπώς θα δεχόμουν την οποιαδήποτε κριτική σε ό, τι αφορά τις ικανότητες του να διοικήσει, αλλά καμιά για το πέρασμα του από το συγκεκριμένο δελτίο. Αν είχε πάει ένα εξάμηνο μετά το Star στο Mega όλοι θα έλεγαν «ο γίγαντας ο Αιμίλιος.»! Στον χώρο μας υπάρχει η τάση της ανθρωποφαγίας και όλοι ψάχνουν μια αφορμή για να σε φάνε...

Ο Αιμίλιος Λιάτσος ήταν δική σας επιλογή;

Ρωτήθηκα, αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή. Οι θέσεις των γενικών διευθυντών προκύπτουν από άλλε διεργασίες.

Για το επεισόδιο Έλλης Στάη-Βασίλη Θωμόπουλου για το οποίο μάλιστα συστάθηκε ΕΔΕ:

Νομίζω ότι ήταν αποτέλεσμα έλλειψης ψυχραιμίας. Βρίσκομαι στην τηλεόραση από το 1989 και έχω γίνει μάρτυρας σοβαρών τσακωμών κεντρικών παρουσιαστών με τους αρχισυντάκτες και τους διευθυντές τους που τελείωναν εντός των πυλών. Ο συγκεκριμένος ξέφυγε από το γραφείο του Βασίλη Θωμόπουλου και βγήκε παραέξω με αποτέλεσμα να γίνει θέμα κατά τη γνώμη μου χωρίς λόγο. Θα μπορούσε να είχε μείνει εκεί.

Κι όμως αρχικά αποφασίστηκε να μείνει εκτός δελτίου η κυρία Στάη. Θέλω να πω δεν ήταν μικρής διάστασης τσακωμός.

Ήταν μικρής διάστασης. Η αντίδραση μας ήταν λίγο πιο έντονη απ' ότι θα έπρεπε, διότι είναι μια περίοδο που όλοι κοιταζόμαστε μεταξύ μας και υπερισχύει λίγο το «ας πάρει άλλος την ευθύνη». Ζούμε ως κράτος μια πρωτόγνωρη κατάσταση και αυτό έχει επηρεάσει την καθημερινότητα μας.

Για την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη από την πρωινή εκπομπή ως τιμωρία για κάποια σχόλια που έκαναν οι δημοσιογράφοι για τον υπουργό Τάξης κ. Νίκο Δένδια:

Εμπίπτει περίπου στην ίδια κατηγορία που εμπίπτει και η περίπτωση της Έλλης Στάη, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Αυτό δεν ήταν λογοκρισία;

Όχι. Ήταν τιμωρία κάποιου για κάτι που είπε. Επρόκειτο για μια άτυχη αναφορά των Αρβανίτη-Κατσίμη για ένα θέμα που αφορούσε στον υπουργό κ. Δένδια. Μια ατυχής στιχομυθία που προκάλεσε προβλήματα και στην οποία θα είχαμε πιθανώς αντιδράσει διαφορετικά αν δεν ισορροπούσαμε όλοι μας πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Για την περίπτωση να μην κατέβουμε φέτος στη Eurovision:

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το «αβέβαιη η συμμετοχή μας». Αν δεν βρεθεί ένας χορηγός να σηκώσει το φορτίο δεν θα πάμε. Αποκλείεται η ΕΡΤ να βγάλει φρέσκα λεφτά από την τσέπη της για να πάει στη Eurovision. Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει πως θα είναι τα πράγματα στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες. Εγώ παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι με κόπο και τρόπο μπορούμε να βρούμε τα λεφτά.

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια στο D. W. T. S:

Η Ζέτα είναι το ατού της εκπομπής. Έχω μια ένσταση σε σχέση με την άνεση που έχει με τον Γιάννη Λάτσιο, υπό την έννοια ότι είναι διευθυντής της, αλλά φαντάζομαι ότι είναι κάτι το οποίο έχουν συζητήσει και δεν το κάνει από μόνη της.

Αν ήταν άλλη παρουσιάστρια πιστεύετε ότι δεν θα πήγαινε καλά η εκπομπή;

Είναι τόσο ισχυρό το concept που, είτε εγώ το παρουσίαζα, είτε η Μακρυπούλια, πάλι επιτυχία θα έκανε. Απλώς η Ζέτα είναι το κερασάκι στην τούρτα, ενώ εγώ θα ήμουν το...καρύδι στην τούρτα. (γέλια)

Για την Ελένη Μενεγάκη:

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πλέον κοινωνικό αγαθό. Δεν μπορείς να φανταστείς την τηλεόραση χωρίς τη Μενεγάκη. Τη μέρα που η Ελένη θα φύγει από την τηλεόραση, θα έχει κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο της.

Πηγή: Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved