Νέα τηλεοπτική κόντρα! Ποιόν άφησε έξω από το «Σπίτι» ο Αθερίδης;
Media

Νέα τηλεοπτική κόντρα! Ποιόν άφησε έξω από το «Σπίτι» ο Αθερίδης;

Μπορεί σε γυρίσματα ακόμα να μην μπήκαν οι συντελεστές της σειράς «Πίσω στο σπίτι», όμως το παρασκήνιο δίνει και παίρνει

σχετικά με το τι παίχτηκε για να δοθούν οι ρόλοι του πολιτικού και του βοηθού του στον Γιώργο Χριστοδούλου και στον Λευτέρη Ελευθερίου!

Σύμφωνα με το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, τον Οκτώβριο άρχισαν να αναζητούν οι συντελεστές της σειράς «Πίσω στο Σπίτι» τους νέους ηθοποιούς που θα έμπαιναν στη σειρά. Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν πολλά... Για τον ρόλο του πολιτικού επιλέχθηκε ο Γιώργος Χριστοδούλου, όμως, υπήρξαν ενστάσεις για το δεύτερο πρόσωπο...

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά επρόκειτο να αναλάβει ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, αλλά, αυτός που άσκησε βέτο για τη συμμετοχή του ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης. Αιτία; Φαίνεται να ήταν μια παλιά κόντρα του Θοδωρή Αθερίδη με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, που αφορούσε τη συμπεριφορά του νεαρού ηθοποιού σε μια συνεργασία τους σε θεατρική επιθεώρηση πριν από τρία χρόνια.

Ο Θοδωρής Αθερίδης πρότεινε να πάρει τον ρόλο ο Λευτέρης Ελευθερίου, με τον οποίο παίζουν φέτος στο θεατρικό Άγρια Δύση. Οι συντελεστές συμφώνησαν κι έτσι αντί να δούμε τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, θα δούμε τον Λευτέρη «στο Σπίτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved