Media

Ο Παπαδάκης για την «εξαφάνιση» του Ant1: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα βγήκε κανονικά μετά το τεράστιο πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που είχε ο σταθμός του Αμαρουσίου, Ant1!

Το «Πρωινό Ant1» είναι η πρώτη live εκπομπή μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αφού χθες δεν είδαμε ούτε την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» ούτε το «Όλα»!

Στην έναρξη της εκπομπής του σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές αναφέρθηκε στο πρόβλημα του σταθμού! Στην αρχή είπε αστειευόμενος: "Είμαστε ακόμα ζωντανοί... τι ήταν αυτό το πράγμα χθες! Τι γκαντεμιά! Θέλουμε να σας ζητήσουμε δημόσια συγνώμη! Το τεχνικό τμήμα δεν οφείλεται για την βλάβη! Ήταν ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα, που δημιουργήθηκε στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο σέρβερ..." και στη συνέχεια μίλησε εκτενέστερα για το τεχνικό πρόβλημα και τι ακριβώς συνέβη!

Ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε από το σταθμό χθες βράδυ την ώρα που ήταν στο θέατρο Παλλάς!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες κόπηκε ξαφνικά το ψηφιακό, αλλά και το αναλογικό σήμα του Ant1 από τις τηλεοράσεις.

Για περίπου 23 λεπτά στο σταθμό του Ant1 και ενώ μεταδιδόταν κανονικά η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», ξαφνικά η εικόνα χάθηκε και στην αρχή βλέπαμε μια άσπρη οθόνη και έπειτα βλέπαμε ένα μπλε πλαίσιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved