Απίστευτο! «Στον αέρα» το Master Chef! Δεν υπάρχουν επεισόδια μετά την Κυριακή!
Media

Απίστευτο! «Στον αέρα» το Master Chef! Δεν υπάρχουν επεισόδια μετά την Κυριακή!

Μπορεί το «Master Chef» να γυρίστηκε πέρυσι, αλλά το MEGA το μετέδωσε φέτος.

Οι λόγοι ήταν και για να κάνει οικονομία, αλλά και γιατί λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, αδυνατούσε να πληρώσει την εταιρεία παραγωγής και να αποκτήσει τα επεισόδια. Τελικά το πρόβλημα φαίνεται να ξεπεράστηκε, το κανάλι έδωσε μέρος των οφειλών του στην εταιρεία παραγωγής, οι μοντέρ έπιασαν δουλειά και τα επεισόδια άρχισαν να παραδίδονται.

Πριν από λίγες μέρες όμως, το STUDIO ATA... παροπλίστηκε, απολύοντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό του και ο μόνος που έχει απομείνει είναι ο γενικός διευθυντής. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο τελικός του ριάλιτι που πρέπει να γυριστεί, δεν μπορεί να γίνει από την εταιρεία παραγωγής, αλλά από το κανάλι της Μεσογείων, προκάλεσε αναστάτωση στους εργαζόμενους που περιμένουν να πληρωθούν πολύ καιρό, αλλά δεν βλέπουν να ανοίγει το ταμείο... Θεωρούν ότι η εξέλιξη αυτή, το να γυρίσει δηλαδή το MEGA τον τελικό, τους βγάζει εκτός παιχνιδιού, αφού δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους. Από την άλλη μάλιστα, οι μοντέρ, που τόσο καιρό δουλεύουν για να παραδίδουν τα επεισόδια, είχαν λάβει τη διαβεβαίωση πως μετά την προκαταβολή που είχαν πάρει θα έπαιρναν όλα τα χρήματά τους, πριν το τέλος της προβολής του «Master Chef».

Ενώ όμως, εργάζονταν σκληρά για να παραδώσουν τα επεισόδια, αποφάσισαν να σταματήσουν τις μηχανές!

Σύμφωνα με το newsit, το MEGA έχει στα χέρια του επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής μέχρι την Κυριακή. Από κει και πέρα... τίποτα! Να αναφέρουμε δε, ότι απομένουν αρκετά επεισόδια ακόμα για να ολοκληρωθεί ο κύκλος του, καθώς σήμερα θα προβληθεί το 45ο επεισόδιο, ενώ έχουν γυριστεί 70 επεισόδια και απομένει να γυριστεί ο τελικός. Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιούνται συναντήσεις μεταξύ στελεχών του MEGA και του STUDIO ATA, προκειμένου να δοθεί λύση, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα.

Ο πονοκέφαλος στο MEGA όμως, δεν σταματά εδώ γιατί ακόμα κι αν βρεθούν τα χρήματα και δοθούν στους μοντέρ, παραλάβουν και προβάλλουν τα επεισόδια, απομένει το πρόβλημα με τον τελικό. Οι υπόλοιποι τεχνικοί, παραμένοντας απλήρωτοι, έχουν κινητοποιηθεί, ζητώντας από άλλους συναδέλφους τους να μην πάρουν μέρος στο γύρισμα, ενώ και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν το δρόμο της δικαιοσύνης και να εμποδίσουν με νομικό τρόπο πλέον, το γύρισμα και την προβολή του τελικού.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, γιατί από Δευτέρα δεν θα υπάρχει επεισόδιο στο κανάλι της Μεσογείων προς προβολή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved