Κατερίνα Καραβάτου: «Ειλικρινά, ένιωσα σαν να ξαναμπαίνω στο σπίτι μου, αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ»
Media

Κατερίνα Καραβάτου: «Ειλικρινά, ένιωσα σαν να ξαναμπαίνω στο σπίτι μου, αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ»

Για την επιστροφή της στον Alpha, την πρόταση για το πρωινό αλλά και πώς είναι τώρα ως χαρακτήρας μετά την εκπομπή Κους Κους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Καραβάτου.

«Το κανάλι είναι το ίδιο, αλλά είναι πλέον διαφορετική η διεύθυνση. Τα προηγούμενα ζητήματα, με την άλλη διεύθυνση, τα έχω λύσει εδώ και καιρό.

Τώρα, ήρθε μια νέα πρόταση από τον κύριο Κοντομηνά, την οποία βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όπως επίσης και τον τρόπο που μου μίλησε για την εκπομπή και για όλα όσα θα ήθελε να κάνουμε σ' αυτή τη νέα προσπάθεια.

Αυτοί ήταν και οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να επιστρέψω στο κανάλι. Ειλικρινά, ένιωσα σαν να ξαναμπαίνω στο σπίτι μου, βλέπω οικεία πρόσωπα γύρω μου και αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ», λέει στο περιοδικό People και συνεχίζει:

"Αυτά τα δύο χρόνια που έμεινα εκτός τηλεόρασης ήταν ευεργετικά, γιατί πήρα το χρόνο μου. Όταν δουλεύεις σε μια καθημερινή τρίωρη εκπομπή, είσαι συνέχεια εκεί μέσα. Κάνεις μόνο αυτό, παθαίνεις ένα είδος ιδρυματισμού.

Δεν θα παριστάνω την άνετη, αλλά μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Καταρχήν, να ζήσω διαφορετικά. Η διακοπή της συνεργασίας μου συνέπεσε με τη γέννηση της κόρης μας, Αέλιας, και μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι μαζί της full-time, για ένα χρόνο και κάποιους μήνες. Διαφορετικά δεν θα είχα αυτή την επιλογή.

Δεν είχα καμία πρόθεση να αφήσω τη δουλειά μου, γιατί τα παραγωγικά χρόνια είναι λίγα και θα επέστρεφα στην εκπομπή σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή της. Ενώ έτσι, έζησα τη μητρότητα καθ' ολοκληρία. Επίσης, όταν αποστασιοποιείσαι από πράγματα και καταστάσεις, τα βάζεις στη σωστή τους διάσταση.

Βγαίνοντας εκτός, διαπίστωσα ότι δεν ασχολείται όλος ο κόσμος με την τηλεόραση και τις σχέσεις των τηλεοπτικών αστέρων μεταξύ τους. Δεν είμαι άλλος άνθρωπος, ούτε μου αρέσει η έκφραση "είμαι πιο cool". Απλώς, τώρα πια ξέρω καλύτερα και περισσότερα», εξομολογείται η παρουσιάστρια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved