Η εξομολόγηση του Αυτιά: «Τον καρκίνο τον φοβήθηκα. Δεν τον υποτίμησα»
Media

Η εξομολόγηση του Αυτιά: «Τον καρκίνο τον φοβήθηκα. Δεν τον υποτίμησα»

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε για την περιπέτεια υγείας του. Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως είχε καρκίνο και ευτυχώς που το πρόλαβε κάνοντας βιοψία.

"Ναι, είχα ένα μικρό καρκινάκι. Το ανακάλυψα, έκανα βιοψία και το προλάβαμε. Ήταν δύσκολο. Ήταν στον θυροειδή", αποκαλύπτει.
"Τη χαρά και τη λύπη πρέπει να τη βιώνεις χωρίς ακρότητες. Ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας το βίωσα τελείως μόνος. Στην οικογένεια μου είπα την αλήθεια ήρεμα. Δεν έκανα ανακοινώσεις τύπου... "Πεθαίνω αύριο". Τώρα πια είμαι καλά", απαντάει ο παρουσιαστής στην ερώτηση αν τον σόκαρε το γεγονός ότι είχε καρκίνο.
Ήταν επώδυνο; Ο ίδιος τονίζει: «Βέβαια. Εδώ συμβαίνει κάτι απλό και λες «αμάν»! Έχω βιώσει πολλές ανάλογες καταστάσεις με αγαπημένους μου ανθρώπους. Στη ζωή πρέπει να τα περιμένεις όλα».

«Τον φοβήθηκα. Δεν τον υποτίμησα, αλλά τον αντιμετώπισα με δυνατή ψυχολογία. Δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα αν δεν είχα δουλειά. Θέλουν θάρρος αυτές οι καταστάσεις», εξομολογείται.
Και καταλήγει: «Δεν το δημοσιοποίησα. Δεν ήθελα να καπηλευτώ κάτι. Πρέπει να αισθανθείς ότι νικάς το πρόβλημα, ότι τα καταφέρνεις. Είναι σημαντικό να έχεις έναν αυτοέλεγχο γενικότερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved