Άση Μπήλιου: «Δεν έφερα σε δύσκολη θέση την Ελένη, ούτε μείωσα τις εμφανίσεις μου «την τελευταία στιγμή»»
Media

Άση Μπήλιου: «Δεν έφερα σε δύσκολη θέση την Ελένη, ούτε μείωσα τις εμφανίσεις μου «την τελευταία στιγμή»»

Η Άση Μπήλιου μεταξύ άλλων μίλησε σε συνέντευξή της για το γεγονός που εμφανίζεσαι τρεις φορές τη βδομάδα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί γίνεται αυτό;


«Ναι, θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό! Ποτέ δεν έφερα σε δύσκολη θέση την Ελένη, ούτε μείωσα τις εμφανίσεις μου «την τελευταία στιγμή», όπως έγραψαν. Μπούρδες! Μόλις τελείωσε η περασμένη σεζόν, μίλησα με την Ελένη και της ζήτησα, για δικούς μου και προσωπικούς λόγους -που έχουν να κάνουν με την υγεία μου- να μην πηγαίνω στην εκπομπή σε καθημερινή βάση. Έπρεπε να βρω ορισμένες ισορροπίες με την υγεία μου και, για να το πετύχω αυτό, έπρεπε να μειώσω τη δουλειά. Και η Ελένη το δέχτηκε αμέσως. Στην Ελένη είμαι για έβδομη χρονιά φέτος και είναι από τις καλύτερές μου συνεργασίες, περνάω πολύ καλά μαζί της και συνεννοούμαστε» είπε στο Down Town της Κύπρου.
Η Ελένη της ζητάει συμβουλές για θέματα επαγγελματικά, προσωπικά ή και γενικότερα; Η ίδια απαντά: «Συζητάμε πολλά, αλλά εκτός αέρα. Της αρέσει πολύ η αστρολογία, ασχολείται και ξέρει πολλά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved