Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θυμάμαι τηλεοπτική σεζόν χωρίς ανταγωνισμό»
Media

Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θυμάμαι τηλεοπτική σεζόν χωρίς ανταγωνισμό»

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζει την εκπομπή «Φως στο τούνελ» από το 1995. Πόσο έχει αλλάξει αλήθεια η εκπομπή από τότε μέχρι σήμερα;

«Σε όλη αυτή την τηλεοπτική πορεία, το «Τούνελ» δεν απομακρύνθηκε από τη βασική ιδέα, που είναι η αναζήτηση» λέει η δημοσιογράφος στη real και συνεχίζει: «Διατήρησε το κοινωνικό του προφίλ και το ενίσχυσε με τον εθελοντισμό του κόσμου. Η εμπειρία αλλά και η εξέλιξη της τεχνολογίας μάς βοήθησαν να βελτιώσουμε κυρίως τη ζωντανή έρευνα. Για αρκετά χρόνια δίναμε έμφαση και στην ενότητα «Παιχνίδια ζωής» και εντοπίζαμε αγνοούμενους από τη μεταπολεμική, κυρίως, Ελλάδα. Τελευταία δίνουμε όλο το βάρος σε υποθέσεις θρίλερ. Μη νομίζετε πως είναι εύκολες αυτές οι έρευνες. Κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών νιώθω σαν τον ακροβάτη που περπατά σε τεντωμένο σχοινί».
Όσο για τον φετινό ανταγωνισμό των «απέναντι», η Αγγελική Νικολούλη σχολιάζει: «Δεν θυμάμαι τηλεοπτική σεζόν χωρίς ανταγωνισμό. Παλαιότερα, την Παρασκευή δεν την πίστευαν σαν δυνατή τηλεοπτική ημέρα. Την καθιερώσαμε, γίναμε μια παρέα με τους τηλεθεατές τις νύχτες της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να φέρουμε και τον ανταγωνισμό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανταγωνιστές μου και να μην επηρεάζομαι τόσο από τα νούμερα τηλεθέασης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved