Ματσούκα-Ρένεση: Γιατί είναι στα… μαχαίρια;
Media

Ματσούκα-Ρένεση: Γιατί είναι στα… μαχαίρια;

Είναι και οι δύο σέξι και η κάθε μία έχει διανύσει τα δικά της... χιλιόμετρα στην ελληνική τηλεόραση.

Οι δρόμοι τους πρόσφατα διασταυρώθηκαν και από τότε ξεκίνησε ο... πόλεμος ανάμεσά τους που ανακήρυξε νικήτρια τελικά την Δήμητρα Ματσούκα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από λίγο καιρό λοιπόν η μοίρα ήθελε τη Δήμητρα Ματσούκα και την Κλέλια Ρένεση να κονταροχτυπηθούν για τον ρόλο που κρατά η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα στη σειρά «Modern Family», η ελληνική βερσιόν της οποίας έρχεται σύντομα στο Mega.
Η Δήμητρα Ματσούκα επιθυμεί διακαώς εδώ και καιρό να επιστρέψει στην τηλεόραση. Κατά καιρούς έχει κάνει κρούσεις στο Mega για καινούργιες δουλειές. Είχε προτείνει, λένε, να κάνει την περίφημη Μαντάμ Σουσού, αλλά η ιδέα της δεν ενθουσίασε τη διεύθυνση του καναλιού. Πρόσφατα, με το που έμαθε πως το Μεγάλο Κανάλι ετοιμάζει την ελληνική βερσιόν του Modern Family, έκανε την προσέγγισή της και δήλωσε πως είναι διαθέσιμη, ακόμα και για οντισιόν! Οι πληροφορίες μας λένε ότι πράγματι έκανε οντισιόν στον σκηνοθέτη της δουλειάς Πιέρρο Ανδρακάκο, πως τα πήγε πολύ καλά, αλλά στη... διαδρομή η ζυγαριά έγειρε στην πλευρά της Κλέλιας Ρένεση που μάθαμε απ' το «Με λένε Βαγγέλη» η οποία διεκδικούσε τον ίδιο ρόλο στην πολυναμενόμενη σειρά. Αποτέλεσμα; Η Δήμητρα μένει εκτός και λέγεται ότι πληρώνει ακόμα το «τίμημα» από την σειρά «Κούκλες» που δεν πήγαν καλά ενώ η Ρένεση έρχεται να γίνει η Ελληνίδα... Σοφία Βεργκάρα, η καυτή καλλονή που ανάβει... φωτιές με την εμφάνισή της στη πρωτότυπη βερσιόν της σειράς!
Η Κλέλια, σύμφωνα με τη real, έκανε μια πολύ δυνατή οντισιόν, με προχωρημένο λουκ στα μαλλιά και προτάσσοντας ακόμα πιο έντονα το πλούσιο στήθος της, όπως και η Βεργκάρα! Η νίκη λοιπόν δόθηκε με διαφορά στήθους! Στη σειρά θα δούμε τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Κώστα Κόκλα, Ζέτα Δούκα, Δημήτρη Μακαλιά και Γιώργο Τζαβάρα. Οι δύο τελευταίοι, σύμφωνα με τη real, θα υποδυθούν ένα gay ζευγάρι που υιοθετεί παιδί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved