Ιωάννα Λίλη: Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή της on air;
Media

Ιωάννα Λίλη: Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή της on air;

Η Ιωάννα Λίλη παρουσιάζει εδώ και λίγες εβδομάδες μία ολοκαίνουργια πρωινή εκπομπή με τίτλο «Όλα καλά» στο Μακεδονία TV.

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, επέστρεψε, μετά από πολλή σκέψη στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ποια ήταν όμως αλήθεια η πιο δύσκολη στιγμή της on air μετά το δυναμικό comeback της; «Μέχρι πριν από λίγο καιρό, η σχέση μου με τα τηλεοπτικά πλατό ήταν πιο αναίμακτη» λέει η ίδια στη real και συνεχίζει: «Ήμουν καλεσμένη σε διάφορές εκπομπές ή συμμετείχα σ' αυτές. Τώρα ο ρόλος μου είναι πιο υπεύθυνος, αυτομάτως λοιπόν όλα άλλαξαν. Έχω δυσκολευτεί αρκετά και ακόμη δεν νιώθω έτοιμη. Είμαι εξίσου αγχωμένη όπως και την πρώτη ημέρα που βγήκα στον «αέρα». Απλά, μέρα με την ημέρα βρίσκω και έχω τους ρυθμούς μου και προσπαθώ να λειτουργώ καλύτερα.

Τι σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση;

«Ήταν μια σκέψη που μου είχε δημιουργηθεί δυο χρόνια πριν. Δεν ήταν αποκλειστικός σκοπός μου η τηλεόραση, ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που θα με κάνει να νιώθω δημιουργική. Την κατάλληλη στιγμή ήρθε η πρόταση από το κανάλι και εύχομαι πραγματικά να καταφέρω να φέρω εις πέρας τις υποχρεώσεις μου και να φανώ αντάξια των προσδοκιών των ανθρώπων που μ' εμπιστεύτηκαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved