Μελίνα Ασλανίδου: «Ζορίστηκα σε αρκετές περιπτώσεις στο The Voice»
Media

Μελίνα Ασλανίδου: «Ζορίστηκα σε αρκετές περιπτώσεις στο The Voice»

Η Μελίνα Ασλανίδου δεν κρύβει πως από το ξεκίνημα του «The Voice» έχει ζοριστεί.

Παραδέχεται όμως πως το μεγαλύτερο ζόρι έχει έρθει με τα battles καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο φωνές που η ίδια είχε επιλέξει εξαρχής. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δεν κρύβει και την χαρά της για τη συμμετοχή της στο talent show. «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στο The voice, τελικά. Γιατί τελικά η απόφασή μου ήταν σωστή» είπε στο gossip-tv.gr κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου των συντελεστών και συνέχισε: «Γενικά ως άνθρωπος θέλω να σκέφτομαι πάντα θετικά και αυτό είναι ένας αγώνας. Γιατί ζούμε όλοι μας σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Και είναι όντως αγώνας να προσπαθείς κάθε φορά να γέρνεις τη ζυγαριά και να βλέπεις τα θετικά. Και χαίρομαι πολύ που είμαι στο The Voice γιατί είναι πολύ δημιουργική όλη η εργασία που κάνουμε».

- Ανέφερες νωρίτερα πως χάρηκες που ξεπέρασες τους φόβους σου και είπες το ναι σε αυτήν την πρόταση. Ποιοι ήταν οι φόβοι αυτοί για σένα;

«Ο κύριος φόβος νομίζω ότι είναι η έκθεση. Το ότι εκτίθεσαι»

- Έτσι κι αλλιώς δεν εκτίθεσαι;

«Ναι, εκτίθεσαι αλλά με τα τραγούδια και αυτό είναι αλλιώς. Είναι διαφορετικά σε μια σκηνή. Προσωπικά παρά το τρακ και το άγχος πάνω στη σκηνή νιώθω ασφαλής».

- Ακόμα νιώθεις άβολα;

«Όχι πια... Ο φόβος δεν είναι κάτι που πρέπει να μας συντροφεύει στη ζωή μας. Τους φόβους πρέπει να τους ξεπερνάμε και να προχωράμε. Κι εγώ γι' αυτό χαίρομαι. Που καταπολέμησα το φόβο μου».

- Η αναγνωρισιμότητα μετά τη συμμετοχή σου στο The voice θεωρείς ότι σε βοήθησε;

«Η αλήθεια είναι ότι σαφώς στην δουλειά –αν το δεις καθαρά επαγγελματικά- βοηθάει γιατί ο κόσμος θέλει να έρθει να δει ποιο είναι αυτό το κορίτσι τελικά που ακούγαμε το όνομά του και δεν το είχαμε ταυτίσει με αυτήν την εικόνα. Δεν είχαμε ολοκληρωμένη εικόνα γι' αυτό το κορίτσι. Α, είναι αυτή που έχει πει το «Τι σου' κανα και πίνεις» και λέει «Το λάθος». Εκεί λοιπόν αρχίζει ο κόσμος και σε μαθαίνει. Μου είπε ο Μιτζέλος και είναι αλήθεια: «35 δευτερόλεπτα τηλεόρασης αντιστοίχησαν με 35 χρόνια καριέρας».

- Ο ρόλος που έχεις αναλάβει ως δασκάλα των παιδιών, ως coach πώς σου φαίνεται. Εύκολος ή δύσκολος;

«Έχει δυσκολίες φυσικά. Δεν είναι εύκολο. Μεταφέρεις τις εμπειρίες σου και τις γνώσεις σου και αξίες και ιδανικά που έχεις κι εσύ πάρει από μεγάλους καλλιτέχνες σε αυτόν τον δρόμο. Το κάθε παιδί έχει διαφορετικές ανάγκες. Ο κάθε άνθρωπος σου βγάζει διαφορετικές ανάγκες και πρέπει να δεις τι χρειάζεται να ακούσει για να μπορέσει να σταθεί».

- Βλέπεις σε κάποια παιδιά κοινά στοιχεία με αυτά που είχες εσύ όταν ξεκινούσες την καριέρα σου;

«Ναι βλέπω πολλά κοινά. Βλέπω αυτήν την αθωότητα και αυτό είναι κάτι που λατρεύω. Αυτήν την αθωότητα και την αγνότητα που έχουν και αγαπάνε τόσο πολύ τη μουσική. Κι αυτό είναι που με κάνει να θέλω να τα δώσω όλα. Να τους μεταφέρω ότι έχω μάθει κι εγώ για να μπορέσουν να πάρουν εφόδια. Το τι θα κάνουν μετά από εκεί και πέρα, είναι δικό τους θέμα. Βέβαια όχι και μόνο δικό τους σε κάποιες περιπτώσεις γιατί θα κάνουμε πράγματα. Υπάρχουν φωνές μέσα στο The voice τις οποίες λατρεύω και όχι μόνο μέσα στη δική μου την ομάδα. Υπάρχουν φωνές που λατρεύω και θέλω να βγάλω δίσκο μαζί τους».

- Ποιον θεωρείς τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή ανάμεσα από τους coaches;

«Κανέναν... Έχεις ακούσει τις φωνάρες που είναι στην ομάδα; Θα επιμείνω στο κανέναν... Και το λέω χωρίς καμία έπαρση ή υπεροψία».

- Είδαμε να ζητάς τη βοήθεια του Αντώνη Μιτζέλου στα Battles. Ζορίστηκες;

«Ζορίστηκα σε αρκετές περιπτώσεις. Ευτυχώς που είχαμε κι αυτή τη βοήθεια. Ζορίστηκα αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στους δύο παίκτες. Ήταν δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που εσύ έχεις επιλέξει εξ' αρχής».

- Δεν ξέρω πώς ακούτε τον ήχο κατά την διάρκεια των battles μέσα στο στούντιο. Βλέποντας μετά τα videos έχεις νιώσει πως ίσως να έχεις κάνει λάθος που έδιωξες κάποιον παίκτη;

«Όχι. Παρότι θα ήθελα να τα έχω όλα τα παιδιά μαζί μου ακόμα, δεν έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου. Πιστεύω ότι κάναμε τις σωστές επιλογές».

- Όταν διαλέγετε τα ζευγάρια για τα battles είναι προσωπική σου απόφαση ή βγαίνουν με κλήρωση και σε ρωτάω γιατί αν επιλέγεις εσύ θα μπορούσε κανείς να σου προσάψει ότι τον αδίκησες βάζοντάς τον με έναν πιο ισχυρό παίκτη. Δεν θα ήταν πιο δίκαιο να γινόταν με κλήρωση;

«Είναι δική μας απόφαση. Βασιστήκαμε αρκετά στην ισοτιμία. Ένα παιδί που τραγουδούσε λαϊκά δεν το βάλαμε με κάποιο που τραγουδάει ξένα. Προσπαθήσαμε να είναι όσο πιο δίκαια γίνεται. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις τα ζευγάρια. Τα άλλαξα χιλιάδες φορές. Ευτυχώς είχα και την βοήθεια του Αντώνη αλλά μέχρι να καταλήξουμε. Είδαμε όλους τους παίκτες. Ξεχωριστά τι λέει ο καθένας, όχι μόνο τι ερμήνευσαν στα Blind audition. Ψάξαμε πάρα πολύ»

- Κρίνεις πιο αυστηρά τα παιδιά στην ομάδα σου που είναι επαγγελματίες τραγουδιστές από αυτούς που δεν είναι;

«Νομίζω όχι. Τουλάχιστον όχι συνειδητά. Σίγουρα ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει έχει μια ευκολία να αντιληφθεί πιο εύκολα αυτά που λέμε από ένα παιδί που βγαίνει τώρα πρώτη φορά να τραγουδήσει. Οπότε ίσως υποσυνείδητα να έχω μια εύνοια προς το πιο νέο παιδί αλλά σίγουρα όχι με πρόθεση. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενική γίνεται και να πάρω τη σωστή απόφαση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved